Din viata

ne vedem joi

Am urlat după eaaaa…

Probabil că eu sunt la ştrand acum şi mă bălăcesc ca un copil mic în bazin. Probabil o să mă mai bronzez niţel şi-o să mă relaxez aşa cum trebe să facă un student adevărat în vacanţa de vară. Şi probabil că părul meu şi mai roşu (proaspăt vopsit) o să lase urme demne de toată admiraţia.

Sunt entuziasmată! M-am plimbat cu Rocco, bicla mea roşie, cîştigată cu sudori de la coca cola. Are şi floricele pe bară şi am şi căscuţă şi lanternuţă. Vlagă să o biciclesc mai trebe.
*** promit să-i fac poze şi să le public cît mai curînd.

Ieri am ţinut zi de detoxifiere. Puţine cereale şi în rest fructe cît cuprinde, ceai şi apă. E greu al naibii. Nu tu îngheţată, nu tu ciocolată. Şi seara recunosc, m-a ispitit Mera cu spaghete care erau fix pe placul meu. Mnah, era trecut de 22:00 şi eu zic că nu se pune. Dar sunt mîndră de mine pentru reuşită.

Azi am mai lucrat niţel şi la site. Şi prinde contur. Arată bine. E dragoste la prima vedere.

La finalul lui august plec într-o tabără ce durează 5 zile. Prima mea tabără creativă. Abia aştept!

Alte veşti n-aş mai avea. Doar că vreau înapoi la mare, doar că de data asta tînjesc după ceva chill cu muzică în căşti şi cărţi cît cuprinde, poate un film seara tîrziu şi o plimbare pe plaja pustie.

Cam atît despre mine. Cum merge la voi?

>.<

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  A
  22 July, 2010 at 4:17 pm

  Vezi Ionouka

 • Reply
  ionouka
  22 July, 2010 at 1:10 pm

  Caaaald!

 • Reply
  iubescfluturii
  22 July, 2010 at 10:06 am

  Vai..ce frumos. Imi place poza ta. Sa te bucuri de soare si de apa (desi probabil ai facut asta deja). Felicitari pentru reusita de ieri.
  Pe unde pleci in tabara?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.