Chill

Ne vedem la NEXT!

Nu dați banii pe prostii, veniți la filme!
Unul dintre cele mai interesante festivaluri de film de pe la noi isi deschide portile saptamana viitoare.
Eu zic sa ma credeti pe cuvant si sa nu-l ratati!
Pen’ca am avut onoarea sa vaz cateva dintre filmele selectionate, va zic cu degetul pe rosu ca e pacat sa nu veniti.

În perioada 6-10 aprilie 2011 la cinema Scala, Elvira Popescu și Mansarda Cărturești are loc a cincea ediție a festivalului. Secțiuni interesante, pe lângă competiția cea de toate zilele, scurtmetraje de la Oscar, filme necenzurate pentru cei care nu au inhibiții, filme pentru copii sau pentru prieteni…

Pentru că-s un om norocos eu o să fiu acolo mai tot timpul. Ba chiar intenționez să-mi deplasez fiinta și la câteva seminarii. Deci, care vii la Next, da-mi de veste sa-ti dau o imbratisare reala. Ne-am inteles? Si poate prindem si-o cafea in pauze.

Mai multe info acilea.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  biscuiteS
  3 April, 2011 at 11:07 pm

  Daca vad o fata roscata simpatica, promit ca o sa o trag de maneca. Acum tine-mi pumnii sa fac asta cui trebuie, ca ma si vad toata rosie la fata, incercand sa ii explic unei fete ca imi cer scuze, dar credeam ca este evergreen :)!
  Ne vedem acolo!

 • Reply
  Evergreen
  3 April, 2011 at 7:54 pm

  Korina – Eu am vazut patru filme din competitie. vreau sa vad necenzuratele si pe cele de la oscar. nu stiu ce sa zic, competitiile cred ca-s cele mai interesante.

  Eu merg in calitate de spectator

 • Reply
  Korina
  3 April, 2011 at 7:34 pm

  Hei! Si eu voi fi la NexT. Cel putin la gala de inchidere sigur voi fi, pentru ca atunci se va anunta castigatorul la un concurs de critica de film, la care am participat. Dar ma tenta si ideea sa vin la unul-doua filme din cadrul festivalului. :D ce mi-ai recomanda, din ce ai vazut pana acum ? Si-nca ceva: tu unde vei fi de gasit, la ce sectiuni? Pupici!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.