Din viata

Nu degeaba îmi zicea tata tălâmbă

De fro două săptămâni am rătăcit buletinul. Am uitat de fiecare dată că l-am rătăcit și astăzi m-am trezit că am nevoie de el și ia-l de unde nu-i. Sun acasă la maman.

Maman, pierdui buletinul! Ia aruncă tu un ochi la mine-n cameră și zi-mi dacă e aruncat pe acolo.
(de menționat că ar fi al doilea, unul l-a rătăcit chiar ea, unul mi l-au restituit polițiștii după ce mi-a fost furat, dar e o altă poveste)
Maman a executat căutările alături de Sorelina. Nimic.

Maman, cum e ea mai panicoasă (azi a uitat să-mi menționeze că menirea pe pământ este să nasc vreo trei plozi, măritată fiind) deja a intrat în fibrilații.

Eu nu m-am alertat. Nu m-am certat pe mine pentru capul în nori, ci cu calm îmi imaginam cum merg cu ea de mână la secția de poliție să întocmim altul. Apăream și eu trasă-n poză cu părul roșu și nu blondin.
Mintea mea deja săpa adânc și-și amintea (nu știu de unde) că l-aș fi pus într-o geantă.  Ajunsă acasă am răscolit prin miile de genți, Iisuse când le-am cumpărat pe toate?

După câteva minute de derută am decis să-l caut totuși acolo unde trebuia să fie, adică în portofel. Doar că eu, probabil când eram posedată de fluturii amorului, am crezut că i-am schimbat locul vechi în pliculețul cu actele de la facultă *carnet, legitimație. Desigur că nu, totul s-a petrecut în mintea mea, buletinul ședea unde a sezut și în ultimele două săptămâni. La locul lui, special conceput în construcția portofelului meu mov, după primul “buzunar” (nu știu cum îi zice).

Găsii identitatea, deci relaxați-vă. Opriți căutările ca să nu dați de alte oase. Retrag și declarația nulității.

***notă de după întâlnirea cu Răzvan Rădulescu (scenaristul) de la Odeon. pe toată durata întâlnirii am avut senzația că o face doar pentru egoul personal și nu pentru publicul adunat într-o seară atât de friguroasă acolo. nu a comunicat absolut deloc cu noi, cei veniți să-l ascultăm. a pus în scenă o secvență (destul de interesantă) din scenariul la care lucrează și apoi s-a apucat s-o monteze, moment în care am decis să părăsesc sala.

***nota doi: vreau să mă apuc să alerg în parc (ior) când se opresc ploile. se mai bagă careva? seara.

***nota trei: tatuajele sunt bine sănătoase. o să fac niște poze de artă să le arăt, că nu pot așa oricum. sau live (după caz) dacă mă vedeți prin facultate. le iubesc foarte mult.

***ultima notă: azi am stat în cap (frunte) la sport, haha! pe-o saltea. sprijinindu-mă în palme. azi am realizat că tot sportul de performanță făcut în tinerețe a meritat pe deplin. acum mi s-a făcut poftă, deci are legătură cu nota doi.

Gata și cu notele că simt că  pic de pe scaun de somn.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Evergreen
  3 December, 2010 at 8:48 am

  shmeny – :)) hahahah… bine că l-am găsit. mișto mama ta, vicleană

  GrogoreS – merci, la maman e bine, cald și sub supraveghere. facem schimb, sigur

 • Reply
  GrigoreS
  3 December, 2010 at 8:46 am

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamisto postare! Iti propun un schimb de link-uri.

  P.S. Cum e acasa la maman?

 • Reply
  shmeny
  3 December, 2010 at 7:26 am

  cand m-am mutat in casa mea, acum sapte ani, la mutare mi-a disparut carnetul de conducere. iti dai seama, din toata casa, un singur obiect s-a ratacit. am injurat, in fine, mi-a trecut, oricum nu conduc. dar intr-o zi am avut o paranoia. si paranoiele sunt de fapt adevarate :D maica-mea mi-a facut pierdut permisul, ca nu cumva sa fac accident. nu l-am mai gasit niciodata si nici nu l-am refacut.
  bine ca ti-ai gasit buletinul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.