Secvente

nu plouă în weekend

Nu ploo, mă…

bird_poopPentru că azi s-a spîrcîit o pasăre în creştetul capului meu, pe maiou, pe blugi, deci se presupune că am noroc. Şi nu mă aştept la norocul ăla – să-mi dea Marius banii, ci la norocul ăsta – nu plouă în excursia organizată cu sîrguinţă şi pasiune.

(Intermezzo) Să nu împrumutaţi niciodată bani pentru că riscaţi să nu-i mai primiţi în veci. Dezamăgirea mai mare este că omul pe care-l considerai prietenul tău de suflet s-a dovedit a fi un mincinos, un ţepar, un om fără valori, fără nimic din ce a arătat. Oricum, nu avem de gînd să rămînem cu ţeapa şi suntem dispuşi să mergem pînă în pînzele albe pentru a-i recupera.

Azi dimineaţă am dat la boboci micul dejun. (nu-s gravidă, domne) Şi de era să mor Puştiu ar fi aflat cînd eram deja în descompunere pentru că şi-a uitat ambele telefoane acasă -pentru asta am făcut eu un drum pînă la Gara de Nord. Apoi s-a căcat pasărea pe mine, apoi am mers tocmai la Dristor la pretena mea să mă epi (pe drum s-a oprit metroul între staţii, între toate staţiile, dar eram prea sleită de puteri să reacţionez) şi m-a duruuuut rău de tot şi am plecat cu pete pe mîni (de la ceară) şi apoi am hoinărit pe Moşilor după una-alta.

Măcar am scăpat de o grijă: am luat cadoul lui Carmen… o parte din el dintr-un sex shop, o parte normală. S-au mirat toţi trecătorii cînd am ieşit din magazin(şi tipa al cărui cap a intrat fix în uşa deschisă de mine cu graţie). Nu mă miră că erau miraţi că rîdeam satisfăcută de achiziţie. Ce-or fi zis? A găsit ultimul tip de dildo şi e happy. Nu mi-am cumpărat niciodată nimic din SS.   În Paris m-a întrebat un gagiu într-un sex shop dacă îmi caut de muncă. În schimb îmi place să cumpăr cadouri porno. Pfiu!

Pe lîngă cadoul ei m-am ales şi cu o pălărie hot hot. Am probat şi-un costum de baie, dar 38 e huuuge la poponeţ şi mic la bust. Mno, sunt o anormală. În fine, să nu mai cheltuim aiurea. M-am limitat la o pălărie.

Mi-e cald. Şi am de făcut curat că vine echipa cu care fac filmul – mi-am printat scenariul şi mă chinui (încă) cu decupajul. Sunt mîndră de mine, mulţumesc!

Am apă. Mă bălăcesc ca o raţă egoistă şi refuz să mă gîndesc la somalezii care mor de sete şi de foame. Eu mă înfometez din masochism şi puţină nebunie. Fiecare cu motivul lui, pînă la urmă murim cu toţii.

Mergem şi la Duffy.

Am văzut aproximativ 50 de filme din cele 150 obligatorii.

De văzut:

La Strada – Federico Fellini (fooooare mişto)

Stranger than paradise – Jim Jarmusch

Urga – Nikita Mihalkov

Cheers!

Nu mă urîţi că plec. Voi plăti pentru asta.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  emily
  26 June, 2009 at 6:43 pm

  costum de baie la sex shop? ah, stiu unde-i sex shopul de care vorbesti, cel de pe mosilor.

 • Reply
  raggio
  25 June, 2009 at 5:10 pm

  Io n-am avut apă caldă 3 zile. Acu’ a venit. Mama lui de Bucureşti că aici tot timpul se ia apa caldă. :D
  Am văzut “La strada” acu’ vreo 2 ani.
  Să te distrezi la mare! Şi ce dacă plouă? Aşa m-aş plimba pe plajă cu apa şiroind pe mine… :))
  Fug că mi se ard brioşele. Pup!

 • Reply
  evergreen
  25 June, 2009 at 2:06 pm

  Femee nu am zis ca lingem doo inghetate si doo beri? Nu asa ne-a fost vorba? cre’ca nu ne-am inteles. Nu ploo, ma. sunt 20% sanse, asa zic unii.

  nu cred. nu cred nimic

 • Reply
  ionouka
  25 June, 2009 at 2:04 pm

  Aha, deci te duci la mare. Pe mine ma tot sperie unii ca cica ploo si alte d-astea nepotrivite. Hm ce sa fac, ce sa fac…

 • Reply
  silvia
  25 June, 2009 at 1:42 pm

  stranger than paradise este foarte misto. de fapt, jarmusch este un tip misto.
  distractie placuta! cred ca o sa bat si eu autostrada aia in curand… imi trebuie niste minte de nisip

 • Reply
  evergreen
  25 June, 2009 at 1:42 pm

  fac! fac! numai sa’mi dai indicatii calumea. nu e mare branza. e ceva dark si cu multe cutii pe pereti si cu multe penisuri din plastic, pastile de marit libidoul, crema de marit penisul, costume de servitoare

  :)) astept comanda

 • Reply
  afreuda
  25 June, 2009 at 1:34 pm

  Ah, de cand ma tot chinui sa-mi fac curaj sa intru naibii intr-un sex shop! Cred ca de vre-un an. Nush ce dracu’ ma astept sa gasesc acolo asa de infiorator, dar nu reusesc cu nici un chip sa intru. nu vrei sa faci tu o achizitie pentru mine? :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.