Urban

Nu știu ce faceți voi vineri, dar eu m-am înregistrat la COLECTIV

În ultima vreme, de când ne-am adunat toamna în București, m-am tot întrebat pe unde să mai ies în weekend? Se știe, n-am stare de stat în casă, iar cluburile de prin Centrul Vechi le-am cam bifat. Nimic nou, nimic surprinzător. Așa că am zis că mă reprofilez pe party-uri și evenimente unde știu clar că mă intersectez cu un anumit tip de oameni, pe placul meu. Așa că am răsfoit internetul să-mi găsesc o ocupație vineri seara și-am dat de evenimentul de la Colectiv. Nu numai că are loc ediția #3 Înregistrat în România, nu numai că vor fi pe scenă Șuie Paparude, Silent Strike și Vali Umbră, dar vor fi și Golanii, al căror fan m-am declarat de ceva vreme.

”Inregistrat in Romania este eclectic pana la capat si are curaj de pionier: evenimentul propune pe scena nume grele precum Suie Paparude si Silent Strike, pionieri la randul lor in istoria muzicii electronice de la noi, acordate jovial valului nou din muzica autohtona, cum ar fi intersectia instrumental-electronica GOLAN sau avantul de rap underground purtat de Vali Umbra si familia Subcarpati.” – nu are rost să mai adaug eu preaslăvire acestui line-up, nu? Cert e că n-o să-mi iau tocuri :)

Inregistrat-in-RomaniaO să fie ceva fin, asta e clar. Deja mi-am contactat prietenii să ne delectăm social cu acest eveniment.

Aici dați join la eveniment să vadă fanii și dușmanii că aveți cea mai cool viață socială. Eu zic să dați invite și rătăciților de pe internet că poate ratează un eveniment destul de mișto. Biletele costă 35 de lei și se pot achiziționa și în ziua de 17 octombrie, de aici.

Băgați cu gălgie, să placă la toată lumea!

Acestea fiind spuse, pe vineri!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.