Secvente

O fost fain la mare, mai vreau!

M-am dat cu motorul Corbu-Vamă și-a fost pe măsura așteptărilor. Dacă nu rămâneam fără job, mă apucam de școala de șoferi pentru A. Eh, mai e timp, doar n-o să-mi pice un ghiveci în cap și-o să mor mâine, nu?

Am mers în Dalboka, aproape de Cap Caliacra, la o fermă de scoici. Mda, sună într-un fel, dar am mâncat midii în diverse forme și combinații. Unele mi-au plăcut, altele nu… mai ales midiile cu mere și cu frișcă.

Deși a plouat, m-am bronzat în orele în care soarele a stat pe cer. Din păcate n-am putut sta la nudiști.

4 zile am stat fără ochelarii de vedere și totul a fost semi lucid. Am băut mult și bine, dar n-am picat în agonia mahmurelii. Ba, cu niște mici condimente, am fost pe val. Nu am văzut niciun bărbat interesant, dar se explică. Am rămas și fără telefon mobil, ceea ce m-a ușurat de multe responsabilități, dar le-a pus pe umerii Sorelinei.

Concluzionând, o fost bine, n-aș mai fi venit, aș vrea să mă duc înapoi. Să stau pe nisip. Să beau bere. Să ascult Adele la Stuf. Să mă usture tălpile de la scoici. Să am marea-n păr. Să mă încingă soarele. Să dansez la Corsaru. Să mă tăvălesc în nisip la Stuf. Să mănânc șnițelul cu fulgi de la Mitocanu.

Din astea.

Acum o ard chill. Cu seriale. Și tolănit aiurea în pat. Ar trebui să scriu scenarii. Să trimit CV-uri. Să dau telefoane. M-am apucat din nou de Friends. Termin sez 6 din How I Met Your Mother, care e slab, dar suficient cât să mă distragă. Și poate și la Fringe. Și poate o să am răbdare să mă uit și la filme din alea pentru oameni culți în cap. Mda, a trebui să și citesc. Cărți pentru regizori dăștepți. Dar m-a luat sictirul. Și de cărți și de regizorii dăștepți și de filmele de artă.

Vreau să pierd vremea la terase. Să nu mă gândesc la job sau școală. La ce-mi lipsește. La ce-mi doresc. Aș vrea să trăiesc (măcar o vreme) printr-o inerție. Pur și simplu.

Să nu-mi pese dacă mă potrivesc peisajului sau dacă m-aș descurca într-o relație, dacă 26 e prea mult, dacă-mi plac copiii, dacă anul III e finalul, dacă o să lucrez toată viața ca sclav pe plantație, dacă fac master aici sau acolo, dacă faptul că nu te pup pe gură înseamnă că nu te vreau, dacă deja m-am plictisit, dacă suntem overrated, dacă o să fie bine, dacă n-o să fie bine, dacă pur și simplu vine valul și ia calul.

Pe la voi cum e?

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  VirtualKid
  5 July, 2011 at 9:48 pm

  Cel mai bun scenariu il scrii tot in Vama Veche…

 • Reply
  .miss bee
  5 July, 2011 at 7:23 pm

  am văzut pozele de pe fb. de ce îți place să ne faci ciudă?:))

 • Reply
  Ada
  5 July, 2011 at 5:12 pm

  la mine e ca la tine…:( si totusi :)

 • Reply
  Sara
  5 July, 2011 at 4:55 pm

  In Neamt ploua de 2 saptamani….si ce bine e,ca sunt in concediu 3 luni,si stau degeaba,ma las purtata asa de vant macar o perioada

 • Reply
  creve
  5 July, 2011 at 4:17 pm

  Ești ardeleancă la ”rădăcină”? Pe acolo am auzit formularea m-am dat cu motorul, m-am dat cu mașina și chiar m-am dat cu calul :))

 • Reply
  Ana.
  5 July, 2011 at 3:30 pm

  Cum adica 26 sa fie prea mult? Now you really made me feel old. :(
  In alta ordine de idei, exista o parte frumoasa si in faptul ca ai timp liber, te regasesti, faci ce iti place, cand iti place, nu ai stresuri…dar nah, asta doar asa, un timp limitat, ca apoi iar incepi sa ai nevoie de bani, de resurse, vrei una, vrei alta, bani ioc….rahat, cat de bine cunosc sentimentul :D

 • Reply
  Evergreen
  5 July, 2011 at 7:26 am

  alas – :)

  Ioana – La 32 esti mai coapta, ai un robosot, esti printesa declarata :)

  Adelina – nu stiu sigur daca-mi place, am vazut o parte din primul episod

  Azull – da si uiti sa-mi inchizi laptopul pffff

 • Reply
  Azull
  4 July, 2011 at 11:05 pm

  De la motorista la motorista: Soarele si marea nu fug. O sa mai ajungem sa savuram cafeaua pe plaja si berea in Stuf pe muzica preferata. Deocamdata, o sa ne prajim la soarele Bucurestiului si o sa ne plangem de mila una alteia. Ca doar de asta sunt Sorelinaaaa taaa :D

  Tu acum dormi… iar eu ma fatai prin casa.

  Somn usor!:*

 • Reply
  Adelina
  4 July, 2011 at 7:23 pm

  Mă uit cu Edu la Fringe. Suntem la sezonul 2. Ne place, deşi e cam aiuristic la unele faze. Nu explică tot, dar recuperează în alte episoade.

 • Reply
  Ioana
  4 July, 2011 at 5:41 pm

  Vai de mine, daca la 26 e mult, la 32 ce-o mai fi?

 • Reply
  alas
  4 July, 2011 at 5:24 pm

  Cum să fie, tot cam la fel..da` invers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.