Confesiuni

o fugă nebună

Am văzut scris pe o fotografie un mesaj: dacă cineva fuge înseamnă că în adîncul sufletului vrea să fie urmărit. Desigur, în filme se întîmplă din astea, vine ploaia, îi udă, ei îi e frig, ăla nu se uită la sfîrcurile ei întărite, ci o priveşte cu dragoste direct în ochi şi apoi tam-nisam scoate un ditamai inelul cu ditamai pietroaia şi gata, generic de final. mi-ar plăcea să-l refuze, jur!

Am o perioadă agitată maxim. În afară de fuga propriu-zisă de colo-colo mai fug şi de mine şi eu sunt foarte rapidă şi mi-e că mă prind din urmă şi-mi dau două palme de pînă la urmă chiar îmi văd ceafa.

Azi noapte pe la unşpe m-am plimbat cu rolele de la Moşilor la Universitate. Exceptînd toţi psihopaţii şi lăsîndu-i de-o parte pe cei doi care m-au şi urmărit senzaţia a fost demenţială. Oamenii se uitau la mine de parcă eram extraterestru. Mă amuza. Dar eu aveam în căşti dat tare albumul The XX. Probabil am şi cîntat la un moment dat. A fost genial! O senzaţie de spaţiu şi libertate cum rar simţi în Bucureşti.

Azi m-am trezit fericită pur şi simplu. Beau cafeaua pe fugă să ajung să filmez ceva pe la 13:30. Sunt optimistă în privinţa viitorului meu, deşi nu am găsit job, am senzaţia că lucrurile se vor aşeza îndată ce-mi accept fuga. Şi-s pe cale s-o accept.

E tîrziu şi trebuie să plec. Azi îmi petrec ziua cu mămica. Am făcut un obicei din asta, în fiecare săptămînă ne vedem şi petrecm o zi împreună. Şi e aşa frumoooos.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Bogdan T.
  6 June, 2010 at 9:54 pm

  Uaau – idea de a fugi de tine insuti, si nu oricum, ci o viteza uimitoare incat risti sa te prinzi din urma m-a urmarit si pe mine o perioada. Cred ca nu mai eram in liceu…probabil primul an de facultate. Dar mi-a produs un flashback (placut)pentru niste vremuri apuse de ceva ani buni (am 26 acum). Desi nu pot sa me declar ca avand talente lirice, SIGUR am scris o poezie pe tema asta candva. Acum ca mi-am amintit, o sa rascolesc toate sertarele cu vechituri pana dau de ea.

 • Reply
  evergreenstory
  6 June, 2010 at 5:27 pm

  Ionouka – :) şi mie mi se face dor de ea, deşi stăm la 3 staţii de metrou distanţă. de aia de vreo lună am stabilit o tradiţie ca o dată pe săptămînă să stăm pur şi simplu

  Margeluta – Oh, da! Încă nu m-am săturat! Noi am stat la palavre şi am mîncat cireşe dulci.

 • Reply
  Margeluta
  6 June, 2010 at 2:06 pm

  Ador The xx. am o obsesie pentru versurile astea: “Picture me under blood red moon
  I’ll make your eyes turn yellow
  Make your skin turn blue”.
  Deh, fiecare cu stolul lui! :)))
  Si eu o scot azi pe mami meu in oras, la o prajitura! ;)

 • Reply
  ionouka
  6 June, 2010 at 9:26 am

  Aaaah, now I miss MY mom…

  Sa ai zi excelenta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.