Viață verde

O să mă fac afaceristă și-o să fac și vreo doi copii, poate chiar trei

M-a apucat dragul de independență și inițiativa lăsatului de fumat. Ia să vedem cât mă ține. Dar nu mă iluzionez în nicio privință. Am învățat un lucru, normal că lumea din mintea mea bate la fund lumea din realitate, dar măcar am alternativă. Și normal că n-o să fie niciodată perfect, dacă ar fi atunci n-aș mai ști când nu e perfect. Și normal că îmbătrânesc, doar că nu-s vedetă ca să se facă dita cazu’ pe tema asta.

O să-mi fac PFA, pam pam! Am nevoie de un contabil care să-mi fie alături în acest demers economic, dacă știți pe cineva, dați de veste. Pe bani, desigur. Dar nu pe bani mulți că-s la început.

Înainte de PFA trebuie să-mi iau diploma de licență de la cealaltă școală terminată. Și luni, numaidecât, de asta am să mă ocup. Palalila!

Urmează perioada în care voi scrie licența și voi termina filmele. Apoi perioada în care voi aplica sute de CV-uri pe la case de producții, pe la agenții de publicitate și perioada când voi plânge pe umerii prietenilor imaginari că nu am de muncă. Și apoi va veni și munca și vor veni și banii pe care-i voi factura pentru că am PFA. Apoi o să-mi deschid o firmă. O s-o numesc Evergreen Films sau Evergreen Studios sau Production sau Irule Studio. Habar nu am, acum mi-a venit ideea și nu e pusă la punct.

Și nu în ultimul rând, o să fac și niște copii de om. Că cică e bine. E mișto sentimentul. Sunt curioasă cum se simte altfel decât se simte în mod normal. Nu știu, de fapt, că nu-s constantă în gânduri și nici în iubire. Cât despre intensități…

Și după aia o să mă mut într-o casă la curte.

A, am uitat treaba cu măritișul.
Checked.
âââââââââââ

HugsLovePeace
>.<

Foto
(aceasta poza n-are legatura cu textul, dar pare vesela)

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  travelgossips
  17 September, 2012 at 4:02 pm

  Ti-ai gasit contabila? Daca doresti te pot ajuta pe mail (eu sunt din Bucuresti) cu cateva sfaturi, sunt convinsa ca ai o tona de intrebari :)!
  Treaba cu mutatul la casa cu curte suna bine! :D Si eu vreau! Si treaba cu copii suna bine, dar inca mai gravitez in jurul problemei, nu stiu exact de unde si cum sa o apuc. Succes! :)

 • Reply
  Evergreen
  26 May, 2012 at 5:15 pm

  da woman, daca vrei tu :)

 • Reply
  adriana
  26 May, 2012 at 4:28 pm

  pot sa-ti botez copii? :))

 • Reply
  Mesaj pentru Ana și niște planuri anti astenie « Evergreen
  26 May, 2012 at 3:59 pm

  […] Nu Ana, nu pot să fiu sociabilă cu necunoscuții O să mă fac afaceristă […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.