Confesiuni

owner of a lonely heart

mă gândeam să scriu of a broken heart, dar m-aș fi răsfățat aiurea…

mi-am luat timp să fiu lunatică. mi-am luat timp să croiesc cele mai cool outfituri sufletești pe care să le îmbrac până mă satur de ele. și cele mai cool ținute trupești pe care să le uzez până se rup pe mine. mi-am luat timpul meu. și să dea vara-n noi dacă nu e macsim!

urlu la lună. tripurile-n taxi-s cele mai tari. și cele mai sexy. mă motivează privirea ta. se potrivește de minune cu gesturile ample. aș fi putut să-ți recit, șoptit, umed… pe lobul urechii. dar ți-am mâzgălit bilețele de amor. nu ți le-am dat niciodată. asta-i frumusețea noastră. eu tânjind după tine, tu privindu-mă distant. e jocul nostru. e infinit de frumos și lipsit de pagube. poate doar nopțile… când uneori te-aș vrea alături.

dansezi? sau te împiedici înainte să mă inviți? stângăciile tale-s plăcute. ești singurul bărbat pentru care am anumite sentimente. alambicate. complicate. cu doruri. cu griji. cu nevoi. nu știi asta.  de fapt, știi, dar te fofilezi sub paravanul: ce vorbești? ce vorbești?, dar lumea mă întreabă, vede-n ochii mei ceva. și tu fugi. iar eu te alerg. când mă alergi tu, eu te resping. și ne jucăm un fel de fața, dar fără numărătoare. mai bine te sărut. ca la 17 ani. în văzul lumii. pe un trotuar. french. english. romanian or just lovers style.

mă ustură pielea arsă de soare. pe alocuri. ard. dușurile reci devin mai dese. plimbările-n noapte… parcurile solitare. iubirile scurte.  dorul de mare se întețește. cerul e mai limpede. umbra mai seacă. o să înflorească teiul. să vezi atunci!

sunt îndrăgostită de mine! și eu sunt propriul meu wonderwall! echilibrul în unu e perfect. în doi e șubred, dar ținta e perfecțiunea.

(cea mai egocentrică declarație evergreenească)

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Prin lume « Lumi Nebune
  20 May, 2011 at 6:54 pm

  […] să caut alinarea în cuvintele damei cu camelii, ori a femeii râului… sau poate să merg la cea mereu verde?! Ulterior am realizat că de fapt nu vreau alinare ci o stare de beatitudine fie ea şi efemeră. […]

 • Reply
  INTJ
  19 May, 2011 at 1:35 pm

  echilibrul în unu e perfect. în doi e șubred, dar ținta e perfecțiunea.” … perfection means (also) dead (aka frozen & motionless & emotionless).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.