Secvente

Păi să nu mă ia nervii?

Azi puteam dormi lejer până la ora 9:00. Așa am fixat ceasul cu o plăcere nebună.

La 7:30 m-am trezit, moțăiam cu capul pe fundul ursului și cu piciorul lui în nas. Am strâns ochii și mi-am repetat obsesiv: dormi, dormi Evergreeno, dormi fir-ar mama ei de treabă să fie! Închide ochii și dormi. O oaie, două. Căcat!

La 8 m-am ridicat din pat pentru că toate gândurile mă împingeau spre șezut și cafea. La 8:15 am deschis pc-ul să hălădui pe internet așa că iată-mă. Mama a schimbat cafeaua. Are gust bun, dar nu e aia. Am dat și pe pijamaua mea mov, proaspăt luată din dulap. I rule!

M-am enervat pe mine că aș fi putut să dorm și eu 9 ore, dar nu, nu. Eu tot cu șapte ore mă satur și apoi toată ziua stau ca o curcă plouată cu cafea în vene.

Când naibii s-a făcut joi?
Diseară se cere bere!
Mâine încep o nouă serie de 4 zile de filmări.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ema
  9 December, 2010 at 4:42 pm

  “O oaie, două. Căcat!” You are crazy! :)))))

 • Reply
  Păi să nu mă ia nervii? - Ziarul toateBlogurile.ro
  9 December, 2010 at 7:04 am

  […] Păi să nu mă ia nervii? Thu Dec 09, 2010 8:50 am Azi puteam dormi lejer până la ora 9:00. Așa am fixat ceasul cu o plăcere nebună. La 7:30 m-am trezit, moțăiam cu capul pe fundul ursului și cu piciorul lui în nas. Am strâns ochii și mi-am repetat obsesiv: dormi, dormi Evergreeno, dormi fir-ar mama ei de treabă să fie! Închide ochii și dormi. O […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.