Secvente

păi, şi ce ai de gînd să faci cu viaţa ta?

Păăăi, în primul şi-n primul lung, gîndesc pe termen scurt şi strig aşa: vreaulamare!!! Mai mult, pretenele mele sunt în drum spre mare chiar acum. Eu nu pot să plec pentru că diseară mergem la o aniversare. Am plîns, normal. Pentru că am fost pusă să aleg între două lucruri dragi şi nu vreau să mi se întîmple asta… vestea bună e că nu am cancere or stuff.

Păăăi, în al doilea şi-n al doilea rînd nu ştiu ce am de gînd cu viaţa mea că nu m-a făcut mama ghicitoare. Plus că atunci cînd era de ales am dat la o facultate total aiurea pentru că eram inamorada de un june prim, care ulterior s-a dovedit a fi mai nociv ca heroina. Mno, ulterior ulterioarelor mele fapte am decis să mă duc dracului în altă parte… şi am mers la jurnalism. Oi fi crezut că pe acolo umblă cîini cu covrigi în coadă, mai mult, că o să ajung o stea pe micile ecrane. Bullshit, normal. Acum m-am razgîndit şi îm toamnă încerc să dau la regie de film. Zici că-s vreun geniu, dar nu-s. Cînd eram mică spuneam că vreau să fac facultăţi pînă la vreo 50 de ani că vreau să ştiu de toate. Acum nu mai vreau să ştiu nimic că am venele vinete de la nervi. Poate-s în PMS. Nu am calculat. Acum sunt jobless şi Rusoaica dragă a zic că nu e drept să fie aşa… are dreptate ea!

Mă enervez că nu trăiesc şi eu o viaţă ca în filme. Filmele alea de te fac să vrei să trăieşti şi tu poveşti. Mă. Io nu ştiu ce o să fac cu viaţa mea… sincer zic. Că stau în cumpănă. Steady as I go. Mă deprim. Azi. Al dracului! Am idei. Încă le am, dar nu mă apuc de ele. Nu-mi vine. Adică-mi vine, dar nu am elan. Nu ştiu. Asta e! Să fac chestii pe cont propriu, firme, profit, bora bora.

Piticu mi-a dat The Raconteurs. Poveşti şi muzici. Şi ascult obsesiv blue veins şi steady as she goes.

Am văzut şi clipu cu ăla cu borcanul în cur. Mi-a venit cafeaua înapoi… azi e sîmbătă, da?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  piticugras
  7 February, 2009 at 11:40 pm

  Mama, sa fumam si sa bem si sa viata. mana mea…era sa zic “immer schneiden” si io sunt trist fata. dar borcan in cur la ioachim nu o sa vezi. fataaaaa, tu ai ochi frumosi.

 • Reply
  james crissilv
  7 February, 2009 at 9:16 pm

  Am de gand sa mi-o traiesc…
  O seara minunata iti doresc

 • Reply
  Amy
  7 February, 2009 at 7:55 pm

  ai iesit la soare? inca nu ti-a venit cheful (elanul)sa faci ceva nou?

 • Reply
  meea
  7 February, 2009 at 6:22 pm

  am vazut si io aia cu borcanu’! am primit neste linkuri pe mess si mai erau unele si mai scirboase…groaznic oricum..mi se facu si mie de o facultate noua din toamna dar m-am gindit ca mai bine plec prin lume de nebuna! :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.