Din viata Secvente

Partea şapte dintr-un întreg indecis

“Lumea nu mai e ce a fost”

Picture 017Am văzut o sută de ştiri despre M.J. şi despre celebrarea zilei de naştere şi despre moartea acestuia şi chiar mi s-ar părea ciudat ca medicul ăla să facă închisoare. Altele o sută despre Madonna care a părăsit Romînia şi a mîncat un castravete.

De fapt, am realizat în toată oboseala mea că oferta de programe este redusă şi că ori se uită Puştiu la programele sport pe care le urăsc cu toată fiinţa mea, ori ne uităm la discovery.

M-am plictisit astăzi şi nici nu se putea altfel pentru că nu am vlagă nici să ies pînă la pîine. Măcar rîdem şi facem planuri. E important că suntem amîndoi îndrăgostiţi. Viena here we come[

În weekend nu mai plec pentru că mi-am amintit de Guano Apes şi chiar aş vrea să merg. Dar eu sunt indecisă şi instabilă aşa că nu ştiu ce-o să fie, bănuiesc că va depinde şi de rezultatele finale de la examene. Oricum, rost de alcooale să fie că de restul mă ocup eu.

Picture 009Mă duc din nou pe canapeaua primitoare. Mă răsfăţ ca un bebeluş cu chef de hlizeală, dar cu lene cronică. Puştiu găteşte un grătărel.

Am văzut o casă superbă, o casă cu pereţi negri şi picturi, o casă la care visez cu aer tineresc şi mult bun gust. E un loc perfect pentru Edith Piaf şi vin roşu.

Mi-e bine acum!

Sper ca episoadele următoare să fie vesele.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Vania
  30 August, 2009 at 9:09 am

  Vesele? Fără M. J.? E cu putinţă?…

 • Reply
  Mi
  30 August, 2009 at 5:06 am

  pe casa din imagine as ilumina-o cu niste corpuri prin care sa transpara lumina alba

  sa-ti fie bine :)

 • Reply
  dasd
  29 August, 2009 at 10:16 pm

  v

 • Reply
  Cristian Lisandru
  29 August, 2009 at 9:46 pm

  “Mă duc din nou pe canapeaua primitoare. Mă răsfăţ ca un bebeluş cu chef de hlizeală, dar cu lene cronică. Puştiu găteşte un grătărel” – ia uite ce atmosferă paşnică şi relaxantă… Frumos…

 • Reply
  raggio
  29 August, 2009 at 6:29 pm

  Odihnă şi mâncare. :)

  Eu ştii la ce mă uit? Când îmi amintesc că avem TV, adică cam o dată la 3-4 săptămâni (nu exagerez deloc:))). Am stat atâţia ani fără TV amândoi, că nu se mai prinde de noi. Of, am deviat. La Paprika TV (numai şi numai emisiuni de gătit) şi uneori la Zone Club (design de interior, design vestimentar, călătorii, consiliere financiară, planificări de nunţi… ).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.