Secvente

Pe termen extrem de scurt

Dacă-mi pică cerul în cap, apăi să fie picat și să mă zvârcolesc în starea asta.

Azi am condus prin semi însoritul București. Iubesc faptul că am mașină. Urăsc gândul că mâine o înapoiez. Am ascultat vama veche și am constatat că cel mai frumos vers din muzica românească (dpmdv) e ăsta: al tău sân îmi mângâie mâna.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7UuzJHSFQq0]

Dacă aș fi avut banii necesari i-aș fi dat talpă până la mare unde nu știu ce aș fi făcut… aș fi stat zgribulită pe plajă și nu m-aș fi gândit.

Am decis să înlocuiesc un gând care nu-mi dă pace (de ceve vreme) cu imaginea unui coș plin cu cireșe. O atitudine complet matura, nu? Știu să-mi asum responsabilitatea, asta e clar!

Când mă lovesc astfel de stări îmi fac planuri. Ce o să fac la salariu. Ce trebe să-mi iau, cum împart banii, ce trebuie să scriu și când. Organizez tâmpenii. Fac liste. Bifez. Debifez. După care le arunc într-un colț că uit de ele.

Fără să sufăr de ipohondrie, ideea e că mă stresează niște chestii pe care cu autosugestia nu le-am îndepărtat. N-am să înșir simptomele ca să le diagnosticăm împreună și nici nu intenționez să mă duc prea curând la medic. M-am plâns puțin și atât.

Este doar una din zilele alea proaste.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Evergreen
  19 April, 2011 at 5:57 pm

  Liviu – multumesc, dar o vreau sa fie a mea :) la salariu o sa-mi iau inca un hard extern si-o sa-mi schimb ochelarii de vedere si-o sa-mi cinstesc prietenii de ziua mea… si probabil hainute :p

  :)

 • Reply
  livium
  19 April, 2011 at 4:31 pm

  mna, iti imprumut io masina, nu e cu patru cercuri, nici cu stea, nici de la bayerische, da’ te duce pan’ la mare. si am si cd-uri cu muzica buna, zic eu.

  ce-o sa faci la salariu?
  o sa-l astepti pe urmatorul.

 • Reply
  Evergreen
  19 April, 2011 at 3:21 pm

  nup. eu sunt optimista si cred in zilele bune.

 • Reply
  VirtualKid
  19 April, 2011 at 3:19 pm

  Aproape toate zilele sunt proaste, insa in unele dintre ele ne luam portia de “opiu” si ni se pare altfel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.