Secvente

Prima dimineață de după

Ieri am terminat facultatea și sunt absolventă, deci nu mai sunt studentă. Iată-mă regizor. Urmează licența și la revedere și-un praz verde. Toată ziua am zâmbit setată. Am privit lung colegii și profii cu care am petrecut ultimii trei ani, dar sunt sigură c-o să uit multe expresii, multe gânduri. Panica unui creier derutat.

rox evergreen andrei unatc regie film

M-a luat așa o senzație pe care am mai trăit-o, dar nu la nivelul ăsta. Senzația de teamă că nu mai aparțin niciunei lumi, senzația că m-am rătăcit, că trebuie să mă dezobișnuiesc de un sistem cu care am conviețuit în ultima vreme. M-au luat grijile și fricile. M-au luat nostalgiile și dorurile.

Ieri a fost prima zi de vară și ultima de școală.

Deci am mai terminat o etapă-n viață și urmează alta. Nouă. Vie. Pe termen limitat.

Sper să n-am timp să-mi lipsească școala.

foto 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  julieinaugust
  3 June, 2012 at 7:59 am

  Felicitari!Eu am foarte mare incredere in tine si-n drumul tau.Ai si tu, ca ai de ce!Hup!

 • Reply
  iznogoodagain
  2 June, 2012 at 9:54 pm

  bei, aveti grije, cacând o sa terminati, rau o sa va para. si nu m-au ascultat. p’oma m-am nascut iar si când m-am facut mare le-am spus copiilor, aveti grije, cacând oti termina facultatea, ce rau o sa va para… nu m-au ascultat. da’ când m-am nascut inca o data si dupa ce m-am mai adultzit, le-am spus copchiilor, maaah, lasati-va de prostii, puneti osu. cacând termina-veti, uai ce rau o sa va paie. da’ ei cica sa ne traim viata, moshule, intai, si p’orma ce-o fi, aia o fi. si când m-am mai nascut o data… gata, gata, nu mai zic nimic

 • Reply
  Adri
  2 June, 2012 at 12:19 pm

  Felicitari si spor pe mai departe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.