Din viata

Printre multe altele

Nu-mi văd capul de câte lucruri am de făcut. Mi-e somn. Tare somn. Dor de somn.

Dimineața am senzația că am fost bătută peste noapte. După ce că orele-s scurte, mai am și coșmaruri. Din alea semiconștiente când nu pot să strig. Apoi juma de oră stau în beznă încercând să-mi revin din strânsoarile nopții. Corpul se încăpățânează să intre într-un ritm anume și eu trag de el și el e obosit și suferă.

Partea bună din toate astea (că abia am timp să-mi savurez cana de cafea) este că mintea e ocupată mereu (nu-mi zboară gândurile aiurea) și creierul e în continuă mișcare (deci plin de idei). Adică, cu alte cuvinte, nu-mi mai consum energia gândidu-mă la iubiri sau la oameni care poate au însemnat ceva și nici nu mai proiectez imagini dintr-un viitor probabil inexistent.

Și asta e puțin din ce urmează. Cu toate că abia-mi târăsc ființa, sunt entuziasmată nevoie mare. Încep să se lege ițele, încep să prind contur, încep să plămădesc.

Am văzut Aurora la Cinema Studio. Văzusem o oră jumate din film și a zis să-l văd pe tot, deși mi-era cam târșă. Of, Doamne! M-am îndrăgostit! Puiu cu figura lui de criminal angoasat m-a țintuit în scaun cele 3 ore. Și aș mai fi stat. Nu știu de ce, a avut efect hipnotic asupra mea. Eu zic să mergeți să-l vedeți! Cristi Puiu e transfigurat, joacă excepțional. Filmul e un puzzle emoțional.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Roxana Călinescu
  18 March, 2011 at 3:54 pm

  @Evergreen: Da, bine că ai schimbat ceaiul :P Cât despre “demonii interiori” n-ai putea păcăli mai mult. Este adevărat că fiecare le avem pe ale noastre, dar acum nu este vorba despre asta. Cum spuneam, ceea ce ai descris tu în articol, eu deja am auzit de la foarte multă lume și chiar și eu mă confrunt cu aceeași stare. Nu vine din interior spre exterior ci este exact invers. Sunt foarte multe de explicat pe această temă…

 • Reply
  Evergreen
  18 March, 2011 at 9:56 am

  Beau ceai in fiecare seara. Inainte beam verde, dar cica ala ma agita. Acum beau de fructe. Cosmarurile vin din demonii mei interiori…

 • Reply
  Roxana Călinescu
  18 March, 2011 at 9:47 am

  @Evergreen: Interesant ce spui, mi-ai atras atenția și am făcut ochii mari :P. Știu că dacă adormi e de bine :P Ideea este să te ajuți și cu ceva extern pentru acele coșmaruri de care spuneai și poate nu te vei mai trezi în timpul nopții.

 • Reply
  Evergreen
  18 March, 2011 at 9:11 am

  Roxana, multumesc frumos… incerc sa fac o terapie de relaxare, dar adorm inainte s-o termin

 • Reply
  Roxana Călinescu
  18 March, 2011 at 9:00 am

  Asta este o stare generală. Bea un ceai înainte de culcare sau ia ceva pentru relaxare și posibil să poți dormi mai bine. :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.