Urban

Privarea de somn, privarea de vise

Nu, n-am să scriu şi eu despre tipa care n-a dormit 30 de ore, a postat pe twitter şi apoi a murit… am avut şi eu perioade de genul ăsta, de 24 sau 26 de ore de stat pe platoul de filmare, dormit puţin, băut mult. Şi mereu am fost conştientă că îmi supun corpul unui test. În ultima vreme am realizat că nu mai poate, nici eu nu mai pot la fel, aşa că încerc să-l menajez…

Am observat că noul trend de final de an este fără rezoluţii! Am citit mai multe articole pe inc.com sau linkedin care ne sfătuiesc s-o lăsăm mai moale cu concluziile şi planurile, să ne reorientăm spre noi şi să rezolvăm lucrurile, nu să le plănuim pentru 2014. Ceea ce-mi place pentru că am obosit să tot adun şi scad, nici memoria nu mă mai ajută, nici răbdarea…rox evergreen andrei campanie unicef

În ultima vreme-mi petrec viaţa între Campania Evergreenească şi interneţi. Despre campanie probabil aţi mai citit, că am devenit un fel de spam. Am citit mai demult un articol care spunea că eşti ceea ce share-uieşti. Mi-a plăcut abordarea. Atâta timp cât nu generezi conţinut original (şi eu am scris restul de rar pe blog), oferă informaţii utile, amuzante şi originale celorlalţi. Şi, ca să fiu brutal de onestă, am început să creez profilurile oamenilor de pe net în funcţie de ce postează şi peste 50% postează mizerii.

Unul dintre spoturile care au umblat pe net aparţine UNICEF. Mi s-a părut că au avut ouăle necesare pentru asta, că există niţel trolling, că s-au folosit de impactul lor pozitiv în rândul clienţilor, că Iisus rulează fin cu paharul lui de apă care devine vin, dar e ceva care-mi displace. N-am găsit ce, nu ştiu s-o pun în cuvinte… mă gândeam doar că dacă ar fi făcut alt brand asta, s-ar fi trezit o mulţime de fanatici religioşi să îi acuze de blasfemie. În concluzie, suntem la un click distanţă de rai.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7UIdzSsNbZw[/youtube]

Am devenit un fel de fan al though catalog. Mi-ar plăcea să scriu şi eu aşa, relaxat şi personal. Am citit – I want to be taken care of – şi am apreciat cum cineva a luat sentimentele mele mixte, frustrările, bucuriile şi gândurile şi le-a aşezat în fraze puţine şi concise. Recunosc cu riscul de a părea din nou slabă, vulnerabilă sau instabilă emoţional că îmi doresc să aibă cineva grijă de mine, exact aşa, ca-n articolul ăsta.

Costin punct ro mi-a reamintit de 35 and single un film documentar autobiografic făcut de o gagică mişto. Povesteşte cum toţi prietenii ei s-au căsătorit, cum toată lumea aşteaptă ca şi ea să intre-n rândul lumii, cum merge pe platourile de filmare, cum female freedom has an expiration date sau happiness is a choice. Mi-a mai plăcut când a spus că toate iubirile au fost marile iubiri. E bun, e intim şi tandru. Şi de un realism amuzant şi crud. Singurul meu răspuns: n-am încă 35… şi nu mai lucrez în cinema.

Asta m-a amuzat. Şi Epic Split-ul lui Chuck Norris. Şi-a câştigat un admirator. Plus că a făcut peste 4 milioane de view-uri în două zile. Sunt curioasă daca răspunde Van Damme, poate de rev. Să înceapă un battle on-line între legendele astea două. Hah!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA[/youtube]

Ascult obsesiv Chet Faker, un mix bun între Bonobo, Faker şi Jaar şi am început să mă uit la Shameless, varianta US.
Plus, pentru un share bun, buzzfeed rulează mişto. Am făcut şi eu topul meu pentru articolul 37 things (1. Not realizing how beautiful you were 2. Being afraid to say “I love you.” 3. Caring too much about what other people think 4. Not moving on fast enough. 5. Working too much.)

Am concediu până pe 6 ianuarie. Timp suficient să mă familiarizez cu premiere-ul şi să-mi reînnoiesc abonamentul la sală.

Unul dintre cele mai bune feedback-uri din ultima perioadă: pari disponibilă. Bărbaţii nu vor asta sub nicio formă. Ideea e că nu m-am concentrat niciodată pe ce vor bărbaţii şi nu cred că voi putea fi vreodată genul ăla de femeie. Dar m-a ajutat să realizez că sunt prea amabilă şi prietenoasă cu toată lumea, nu fac diferenţa între potenţialii iubiţi şi prietenii şi că oamenii percep foarte multe lucruri despre mine, în funcţie de ce postez pe blog. Ceea ce e corect, doar ce-am spus că şi eu fac asta. Doar că, în viaţa reală, sunt aproape indisponibilă, atât emoţional, cât şi ca prezenţă fizică… şi asta poate fi confirmată de toţi oamenii cu care nu m-am întâlnit, deşi le-am promis în repetate rânduri. Nu am avut timp, pur şi simplu… (de exemplu, mâine şi duminică filmăm un spot mişto cu DIUD, deci no life).

Cadoul meu de Secret Santa pentru colega mea de la Lugera:

rox evergreen andrei keep calm and love evergreen

Keep Calm and Love Evergreen

Altfel spus, fără rezoluţii!

P.S. – nu ştiu cât e de corect ce fac acum, dar o s-o fac pentru că nu cred foarte mult în reguli. există tipi care scriu şi-s foarte, dar foarte apreciaţi de public. mi se pare că n-au nimic special, dar oamenii share-uiesc ce vor ei, nu? însă, l-am descoperit de curând (poate târziu) pe Maurice Munteanu. este unul dintre puţinele bloguri de la noi pe care le citesc, like-uiesc şi share-uiesc cu entuziasm. omul ăsta este uluitor şi nu o arde cu motivaţionale ieftine ca să fie pe “gustul” fanilor.

Aştept să-mi vină super cadoul pe care mi l-am făcut singură, două parfumuri (Dior Dior Homme şi Nina Ricci) de la Strawberry.net.
Nici anul ăsta n-am luat la Berlinale Talents, dar e prima oară când accept vestea fără nicio urmă de regret. Poate iau o pauză de regie… cine ştie, n-o fi locul meu..

Ah, anul ăsta nu mai sunt criminală de brazi. Am câştigat unul în ghiveci la Îmi place să LogOut cu Bogdan Şerban.
Luni vine acasă.

Pfieu, sunt nescrisă.

Cu bine,

evergreen

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  lorelei34
  20 December, 2013 at 12:52 pm

  :)))) Sa nu te schimbi!!! Mie imi placi exact asa cum esti!!!

  • Reply
   Evergreen
   20 December, 2013 at 1:38 pm

   Nu stiu cum as putea sa ma schimb, poate doar in bine :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.