Secvente

Relationship status: bolnavă de tine, sătulă de tot

Se mărită lumea. La fel de des cum divorțează. Face sex neprotejat, deci copii. Ca mai apoi să umple rețelele sociale cu pozele lor. Frumos. Mna, ce să zic? E loc public, cumva. Mă uit uimită la filmulețe cu ecografii. Și ascult bătăile inimilor copiilor altora. Nu mă întristează cu nimic, doar îmi confirmă faptul că aș fi o mamă psihopată. Dar nu-mi mai induc stări și nici nu mai zic ceva de asta că-mi sar oamenii-n cap și nu mai am forță să susțin teoriile mele.


Vorbeam cu C. la telefon și ne plângeam că suntem niște japițe, niște femei rele, bătute de soartă, dar cu coada pe sus. Pe de altă parte mergem spre zona contaminată cu eșec și depresii, pe de alta respingem partea mișto a vieții ca să facem apoi pogo-n capetele noastre. Dar e bine așa. Viețile sterile, departe de angoase nu ne atrag.


Nu simt nevoia să fac parte dintr-un grup anume și nici să împărtășesc părerile celorlalți. Slavă cerului că am început să am încredere în gusturile mele și-n mintea mea, alminteri mă înghițea turma. Mai nou aud că-s arogantă, ceea ce mă amuză și nu mă intrigă, cum probabil s-ar fi întâmplat pe vremea când chiar îmi păsa de ceilalți. Am selectat. Au rămas cei care merită. Am fost selectată. Dacă am meritat am rămas. E natural.

Uneori mă întreb dacă există pms cu adevărat sau așa-s eu. Teribilă personalitate!
Nu simt nevoia să-mi etalez relația. Poate aici. Uneori. Când devin melancolică.

Am primit catalog cu produse de crăciun. M-a luat o febră interioară.

E bine.
Sunt un om plictisit de ceilalți. Veniți cu ceva nou. Altfel nu mai veniți deloc. Măcar o vreme.

overandout.

hugslovepeace
>.<

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  pifuneata
  18 November, 2011 at 8:25 pm

  Oamenii se casatoresc pentru ca se iubesc, nu pentru ca vor sa-si etaleze neaparat pozele undeva pe net, si da, vor sa-si faca o familie…Familia este tot ce poate fi mai bun. Acolo gasesti dragoste, liniste, fericire. Acasa, la familie, te intorci de la munca etc. E oaza de liniste comparativ cu exteriorul, lumea…

 • Reply
  piticugras
  18 November, 2011 at 7:48 pm

  mi-am luat inca o vodca. mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.