Secvente

Review de stare – Concert Placebo în București

After Placebo.

Concertul a fost senzaţie!!! M-am urcat şi eu în cîrca lui Puştiu ca un fan adevărat şi am urlat din toţi rărunchii. Spuneţi ce vrei voi, dar Molko este hottie McHottie!!! Şi e classy ca un british adevărat. A făcut chiar o plecăciune şi sunt sigură că a fost pentru mine. A fost impresionant cu totul şi starea mea de spirit s-a ridicat cu două nivele spre excelent.

Placebo wallpaperBrian Molko a fost binedispus, atît de binedispus încît a fumat două ţigări pe scenă. Trăgea cu poftă aproape de microfon aşa că ne-am aprins cu toţii cîte o ţigară să fim în ton.  A remarcat că în Romînia mai avem privilegiul libertăţii şi că se bucură că poate fuma pe scenă, pe cînd back home pe fiecare zi trecută li se mai interzice cîte ceva. Faţă de data trecută cînd a spus două cuvinte, de data asta s-a apropiat mult mai mult de publicul aproape în delir.Ba chiar a zis că suntem fucking amazing. Nu-i aşa?

Placebo a cîntat piese de pe noul album, dar nu ne-a uitat pe noi (cei care le ştim toate albumele) şi a cîntat şi Every me and every you, Meds, Special needs, Special K, Taste in men, Time to say goodbye, Infra red, Bitter end etc.

Au ieşit de două ori în aplauzele şi fluierăturile fanilor şi s-au simţit bine. Nu mă aşteptam să iasă a doua oară şi pe cînd să facem pasul spre ieşire se aud acordurile. Ne-am întors cu toţii extaziaţi. Cînd am ieşit îmi simţeam palmele grele şi pline şi timpanele îmi zvîcneau, dar toate erau a plăcere. Puştiul a strigat din toţi plămînii ceea ce m-a amuzat teribil. E primul nostru concert trăit împreună.

Oraganizarea bună. Destule bude, destulă băutură şi fetele dezbrăcate de la kent care făceau promoţii. Oameni frumoşi. Vreme faină. Companie plăcută.

Sorela mia a avut prima probă la Balaureat. A luat 9.5. Unul s-a dus! Baftă!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  pinguinulfurios
  23 June, 2009 at 2:00 pm

  A fost fenomenal! Si acum sunt ragusita de la cat am cantat / tipat / urlat!

 • Reply
  multzam
  23 June, 2009 at 12:38 pm

  nici eu nu i am ascultat, le stiam doar hit urile si cam atat, dar imi placea ideea de placebo live, asa ca atunci cand bongu’ meu si prietenul danutz mi au propus sa mergem nu am ezitat …si le zic MULTZAM acum, a fost foooooarte fain!! :)

 • Reply
  rebelu
  23 June, 2009 at 7:50 am

  daca ti-ai scos sutienu si l-ai aruncat spre el, sigur plecaciunea iti era adresata! :))

 • Reply
  Alina
  22 June, 2009 at 6:51 pm

  De-ar veni si la Timisoara… Te invidiez, as fi vrut si eu…

 • Reply
  bl000g
  22 June, 2009 at 1:39 pm

  Nu prea m-am dus nici eu pe la concerte, dar am fost la Deep Purple. Desi sonorizarea a fost proasta, publicul efectiv canta cu ei cand cadea sunetul.
  Abia astept Festul de la Fetesti sa imi pun si eu cortul pe-acolo.

 • Reply
  raggio
  22 June, 2009 at 10:42 am

  N-am mai fost la un concert din anul 2 sau 3 de facultă. Nu-mi place îmbulzeala. Dacă mă calcă cineva pe picioare, fac urât. :) Sunt prea impulsivă şi reacţionez imediat. Aşa că… prefer să mă plimb. :)))
  Nu prea ştiu cine-s Placebo. :D Am ascultat 2-3 melodii acum ceva vreme, dar nu m-au impresionat.

  Mă bucur că te-ai distrat! :)

 • Reply
  evergreen
  22 June, 2009 at 9:46 am

  :) da! am avut senzatia ca suntem putini, dar n’a fost asta. am facut fata cu brio. am urlat ca turcii la lupta, am fluierat si am aplaudat ca destrabalatii.

 • Reply
  ionouka
  22 June, 2009 at 9:29 am

  Aaah, ce misto tre sa fi fost, la naiba ce ma oftic ca n-am ajuns… Bine ca macar ai scris tu despre asta, ma bucur sa alfu ca s-au simtit bine baietii la noi si c-au avut public misto!

 • Reply
  evergreenstory
  22 June, 2009 at 8:28 am

  da? am văzut stadionul şi chiar am întrebat cine merge la rugby.

  iată răspunsul

  ti puuuuup!

 • Reply
  shmeny
  22 June, 2009 at 8:23 am

  bravo lu’ sorela. bafta si de aici incolo.
  eu am fost la rugby ieri. na!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.