Secvente

Rules of single Life

Să nu disperi.

– cam asta e tot –

În rest… distracție cât cuprinde, hălăduit aiurea, cunoscut oameni – automat noi -, întors la tine, găsit defecte și corectat, învățat să pășești pe două picioare, găsit echilibru, lăudat calități, dat sfaturi oamenilor în relații, flirtat, găsit locuri nebunești de petrecut timp de calitate, petrecut timp de calitate pentru tine, uitat singur la filme și plâns în batistă, mers singur la cumpărături, trecut single la status, încercat mâncăruri noi, încercat orice e nou.

Ziceam și eu.

Îs în perioada aia bună. Și sper să mă țină.

În care nu-mi pasă (absolut deloc) de ceea ce cred oamenii despre mine, viața mea, principiile mele, muzica mea, limbajul meu, blogul meu… tot, cu alte cuvinte.

Sunt în perioada în care am dat cu toporul în toate piedestalurile pe care am așezat fain frumos anumiți oameni. Nu i-am strivit, doar i-am dat jos de acolo ca să-i privesc în ochi. Și ochii unora nu-mi spun nimic, dar nu mai pierd vremea să mă întreb de ce mama dracu i-am triat spre adorat. Așa că nu învăț nimic nici de data asta, probabil că o să vină vremea în care o să mă pierd cu firea din nou și-o să construiesc alte și alte tronuri unde să așez divinitățile humanoide pe care le iubesc, dar până atunci să profit de starea asta.

Sunt în perioada în care nu iubesc. Bizar. Îmi place cuvântul ăsta. L-am introdus în vocabular pe lângă altele precum gen, grozav, nu creeeed. Sunt la modă.

Am job. Am idei. Am poftă/e.

O ard gangsta, cum aș zice. Freestyle.

Să mă oprescă cineva!!!

Se apropie vineri. Și apoi o să vină luni, moment în care o să fumez prima țigară după 8 zile. Pe care o s-o celebrez alături de Hector.

osăfieȘIMAIbine.

HugsLovePeace
>.<

interesant.

foto

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Elvis Demoney
  17 September, 2011 at 10:00 am

  hmmm… tare:D.

 • Reply
  Evergreen
  15 September, 2011 at 9:34 pm

  hihih, ce ma bucur

 • Reply
  Luciana
  15 September, 2011 at 9:15 pm

  pfoai, evergreeno, mi-o aparut postul tau in mail tocmai cand aveam nevoie de o palma pe umar de “o sa fie bine”. Pentru asta,un mare multumesc. Si-un pup, ca asa m-ai binedispus…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.