Din viata

să nu rîdeţi de mine

Dar de ceva vreme mă gîndesc la căsătorie. Şi nu la cheful şi băuta de la nuntă, ci la ideea de împreunăpeviaţă. Şi mi-e frică de mor de chestia asta.  Pentru că pînă de curînd nu credeam că-s făcută pentru jurăminte pe care să le şi împlinesc.

premiutoamnaE prima oară cînd trăiesc o asemenea siguranţă, cînd ştiu, cînd simt, cînd am încredere în mine că n-o să fug mîncînd pămîntul. E anormal pentru mine să nu fiu instabilă. E anormal să treacă doi ani şi eu să rămîn aici, dependentă, îndrăgostită pînă la disperare… de acelaşi om.

Puştiu rîde. El a zis de la început că aşa va fi. Că noi doi ne vom căsători şi vom întemeia o familie mişto, că io o să fiu a lui şi că o să-i scot peri albi cu obsesiile şi maniile mele. Credeam că doar rîde.

O fi de la toamnă? O fi de la iubire nebună? O fi de la vîrstă? Să nu rîdeţi de mine, dar eu o să mă îmbrac în Julieta la cununia civilă. Cînd o fi asta…

De mîine studenta la regie apucă frîiele. Le strînge cu putere.

Bia, mulţumesc pentru premiu. Îmi plac aşa tare surprizele. Şi mai mult decît atît că vin de la oameni pe care nu-i aştept. E aşa fain să ştiu că sunt citită… nu e vorba că mă simt flatată sau gîdilată în orgoliu, doar că mă bucur ori de cîte ori citesc comentariile, fie ele şi zîmbete.

Am rîs la asta de la Cabral. Şi mi-am amintit de what what in the butt.

Abia azi am reuşit să văz clipul celor de la Rammstein – Pussy. Şi omii spun lucrurilor pe nume. Tu ai o pi..ă, eu am o p..ă, şi care-i problema? să ne-o tragem repede.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  pinguinulfurios
  26 October, 2009 at 2:18 pm

  Eu cred doar in dragoste. Nu in juraminte. E prea complicat sa-ti doresti ceva perfect, dar stii ce e ciudat, oare de ce se inspaimanta toata lumea de o hartie la primarie si un dans in jurul mesei la biserica? Mai ales daca se stiu de mult mult timp? Frica de angajamente pe termen lung?

 • Reply
  mekone
  26 October, 2009 at 10:41 am

  Cine a trecut pe-acolo, ca tine, nu râde, zâmbește cu plăcere … Da, e ciudată senzația, dar eu zic că e un semn bun dacă te acceptă cu obsesii! La mine asta a fost problema de m-am hotărât greu – să fiu sigură că dumnealui n-o să vrea să-mi schimbe fixurile, alea mari și importante, că la detalii vedem pe parcurs …

 • Reply
  angela ribus
  26 October, 2009 at 8:28 am

  Ai inceput tare frumos saptamana.
  Eu zic ca va fi bine. :)

 • Reply
  ionouka
  26 October, 2009 at 8:17 am

  Sa-ti fie de bine, asta e primul pas.SI nu vad ce e de ris aici. Adica e de zimbit a bucurie, asta sigur!

 • Reply
  Darael
  25 October, 2009 at 10:03 pm

  Incep de jos in sus. Tocmai asta e problema. O facem repede. Asa. Si ? Si maine cu altcineva… si tot asa. Si mai vorbim de iubire.

  Apoi, clipul. Cu melodia. Chiar e antidepresiv cum spune Cabral ? Hm…

  Si, la final… uraaaaa, bravo, felicitari, artificii si confetti ;)

 • Reply
  Bia
  25 October, 2009 at 9:40 pm

  Mă bucur că premiul meu a însoțit o postare așa frumoasă.
  Cred că la un moment sau altul ajungem să simțim lucruri pe care le credeam departe și evident atunci suntem surprinși că ele ne ajung din urmă.
  Oricum e reconfortant să știu că nu sunt singura care se gândește la lucrurile astea așa “tam nesam”.
  Nimic nu e întâmplător, nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.