Din viata

Saturday night mood

Azi n-a fost o zi bună. Cu o ușoară durere de cap, de după o noapte zbuciumată, am purces în ceea ce urma a fi o zi normală, caniculară, dar în limitele cotidianului.

Nu numai că durerea de cap s-a acutizat și am simțit că un cuțit cu lamă groasă îmi sparge craniul și îmi scormonește-n creier, ca mai apoi să mă lovească-n măsele și după ceafă, dar când am ieșit din scara blocului am văzut negru. Pe tot drumul spre Grill am văzut pete negre. Am crezut că o să leșin, ceea ce ar fi fost o experiență nouă pentru mine, dar nu una pe care să-mi doresc să o trăiesc de una singură pe stradă.

Am băut o limonadă extrem de bună, până în momentul în care m-am înecat c-o bucată de lime și am crezut că mor acolo, la masa de lemn. Nu cred că am mai pățit-o vreodată în halul ăla. Mi-am revenit cu greu, ușor panicată. Desigur, durerea de cap persistă.

Ajunsă acasă am mâncat numai fructe. Cu grijă să nu mă ia dracu. Durerea de cap n-a încetat. Am luat și nurofen și calciu, am băut trei căni de ceai, m-am uitat la un lung metraj și câteva episoade din two and a half men și ea-mi este încă aproape.

Am senzația că mă sufoc. Am nasul înfundat și gâtul inflamat. Înghit cu grijă cireșele, ceaiul, apa și chiar și saliva. Ușor paranoică, am senzația că și amețesc dacă merg până la baie. Și mă abțin, iar când mă ridic grăbită, chiar amețesc.

Știu că unii sunt la mare, alții la munte, alții în centru vechi. Treaba voastră, aș putea să vă invidiez, dar n-o fac. Mi-e teamă să nu mă plesnească o karmă peste ceafă, să mă doară și mai tare. Așa că stau potolită. Aș fi vrut să ies să mă plimb undeva unde e răcoare, dar mi-e cumplit de lene.

Nu scriu nimic, dar coc povești. Pe canicula asta se umflă de n-ai văzut.

Nu știu ce-o să fac cu viața mea. Nici cea virtuală și nici cea reală. Voi ce părere aveți? Am nevoie să comunicați cu mine, mulțumesc, mă simt singură. Oau!

 

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  INTJ
  11 July, 2011 at 2:29 am

  @Evergreen – al tau, cel ce se numea (parca) “si tu promiti?” … :)

 • Reply
  Dana Popescu
  10 July, 2011 at 9:07 pm

  Ce zici de un film?!
  ,,Larry Crowne”( Tom Hanks&Julia Roberts) – de exemplu.
  …La mine a avut ,,efect”!!!
  Pe curand!

 • Reply
  Evergreen
  10 July, 2011 at 7:39 pm

  Nu stiu de ce clip zici :)

 • Reply
  INTJ
  10 July, 2011 at 12:50 pm

  @Evergreen – da’ sper ca nu ca-n clipul ala, ok? ;)

 • Reply
  Evergreen
  10 July, 2011 at 7:38 am

  da-da – pai n-are cum sa fie mereu la fel, nu? Are sens, relax :*

  Intj – o sa ma duc si la un medic, promit!

  Creve – nu-s stresata, chiar deloc

  Ben – Sunt si vesela, mnah. Dar nu pot fi mereu

 • Reply
  ben
  10 July, 2011 at 6:48 am

  O să treacă. Ca toate. Da’ fii și tu mai veselă! Așa.
  Numa’ bine, Evergreen!

 • Reply
  creve
  10 July, 2011 at 5:12 am

  Migrenele astea pot să apară și de la stres.

 • Reply
  INTJ
  10 July, 2011 at 4:03 am

  da’ nu vrei tu mai bine sa “vorbim” (ca deh, scriem de fapt) dupa ce ai fost pe la un medic? daca altceva nu, macar avem pe cine balacari :)) … si poate asa-ti trece si durerea de cap. :D

 • Reply
  da-da
  9 July, 2011 at 11:20 pm

  Sa stii ca am iesit in oras si era plin de oameni cunoscuti cu care vorbeam si cu toate astea ma gandeam cat de singura ma simt. Tot ce am in cap acum e “What’s wrong with the silence?”. Trebuie sa fie asa acum ca sa ni se para mai bine cand o sa fie mai bine nu? Spune-mi ca are sens ce zic pentru ca nu mai stiu.

 • Reply
  Evergreen
  9 July, 2011 at 8:42 pm

  Liz, drago, asa sa fie! Te imbratisez :)

 • Reply
  Liz
  9 July, 2011 at 8:27 pm

  Culmea, desi nu ma mai mir, am exact aceeasi stare… virtual dau o cafea fierbinte si-un sfat dinala exagerat gen hotarare motivationala: Candva, Evergreeno, candva, cand toate ni se vor indeplini, in sfarsit, cand toate vor fi la locul lor, oamenii iubiti de mana, cariera in desfasurare, biletele de calatorii in buzunare si inspiratia de scris in cap, atunci o sa ne amintim de migrenele astea si-o sa radem!

 • Reply
  Evergreen
  9 July, 2011 at 8:21 pm

  Multumesc :)

 • Reply
  Rux
  9 July, 2011 at 8:10 pm

  Stiu cum e cu durerile de cap. Sunt pur şi simplu înfiorătoare. O plimbare ţi-ar fi prins bine. Ai grijă de tine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.