Secvente

Say do you wanna play for love?

3,2,1
Lucia:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UAm_uoV1z5k[/youtube]

Stop me now, say you wanna stop me now
Aud și acum sunetul trolerului pe asfalt.  Noapte. Ne-am certat cu aceeași pasiune cu care ne-am iubit. Mi-am strâns în grabă niște lucruri. Urlam dramatic. Plângeam furioasă. Am ieșit trântind ușa de perete. Alergam pe trotuar și mă loveam în genți. Te-ai uitat lung după mine, stăteai la balcon. Aș fi vrut să vii să-mi zici să stau, că nu voiam să plec, voiam doar să fii atent la ce mă doare. N-ai venit. M-am întors. Am plecat iar. M-am întors iar. Până într-o seară când ușa s-a încuiat de tot.

It s too late you know, a waste of time
Mi-am spus de un miliard de ori că nu merită, că-mi pierd vremea. Mai târziu am realizat că vremea aia a avut cel mai mult gust.

Say do you wanna play for love?

Your silence
Am urât momentul în care n-am mai avut ce să-ți spun. Momentul în care n-am mai vrut să te aud. Momentul în care binele tău îmi era mie rău.

Wake me say, you wanna wake my life
I will be your teaser now
Say you wanna know me and try to let it out


Asta pentru că-mi place tare melodia asta și pentru că o ascult pe repeat. Așa cum am făcut cu Jungle (nu vrea să-i pun link, http://www.youtube.com/watch?v=cvzu3bKgt5Y) și cu multe altele.

La un moment dat dăm ce putem. Rămânem ceea ce au făcut oamenii din noi, ceea ce am făcut noi cu noi și ceea ce trăim în fiecare zi. Facem și noi ce putem, nu?
Și la final, o parte din examenul meu de regie aka primul spot Diud Film.

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.