Din viata

Se mai întâmplă

Constat că unele persoane au senzația că m-au câștigat la loto sau la vreun concurs de tricouri umede și eu pot fi oricând, supusă, la cheremul lor. Ceea ce mă face să vreau să le arăt un mare deget mijlociu. Dar nu le arăt pentru că persoanele în cauză și-au atașat din născare niște ochelari de cal. Și-au astupat și urechile, de teamă să nu le intre curent la creieri. Și nici măcar nu au curajul să spuie de-a dreptul. Se fofilează semi diplomat, apasă anumite cuvinte, pe altele le repetă (de parcă aș fi idioată) și schimbă tonalitatea în funcție de mesaj.

Ar trebui să le-o retez. Scurt. La obiect. Pizdele mamilor voastre de inapți! Să le spun să-și vadă de drum și să mă lase cu ifosele de genul ăsta. Ar trebui să fac multe, dar tac. Nu pentru că nu am curaj să spun ce gândesc, ci pentru că știu din start că-mi răcesc gura inutil și că oricâte argumente aș aduce, oamenii de teapa ăstora rămân închistați în propriile păreri.

Mă întreb dacă problema e la mine? Poate-s eu prea fluturaș sau poate ar trebui să fiu asemeni majorității: o actritură egoistă care se îngrijește doar de sine. Poate faptul că încerc să-i protejez pe cei din jur, să le fac pe plac, să nu-i deranjez, să le cânt în strună (pentru că-n fond și-n esență nu-s drac împielițat, ci om bun) și să fiu atentă la nevoile și dorințele lor, mă transformă într-un preș. Scrie welcome pe fruntea mea, pesemne.

Lăsând la o parte mini seria de drame evergreenești, vreau să vă anunț că: datorită împlinirii a 32 de zile de nefumătoare, am primit un tortuleț. Bun tare!

Am impresia că anul ăsta o să fie un an de pomină! Că 26-ele (cine a văzut poza de pe facebook, e o glumă macabră a unui prieten) ăsta o să fie tare! Am eu un feeling.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mihai Motrescu
  19 March, 2011 at 2:23 pm

  felicitari pentru cele 32 de zile.tine-o tot asa

 • Reply
  Roxana Călinescu
  18 March, 2011 at 9:06 am

  Mereu evit persoanele de acest gen. Nu-i suport și pace.

 • Reply
  Evergreen
  18 March, 2011 at 8:15 am

  si asta o spune un pitic erotic…

 • Reply
  Piticu' erotic
  18 March, 2011 at 12:59 am

  Vezi ca sunt diferente foarte mari intre ceea ce te crezi si ceea ce esti de fapt. “om bun”, nu prea cred.

 • Reply
  Evergreen
  17 March, 2011 at 10:32 pm

  Ah, Lie Lie, ce-mi faci tu mie (:*). 33 e numar magic. mistic. io zic ca o sa fie misto. te pup dulce! ma gandesc serios sa vin la tine. in iarna. spre craciun. :D

 • Reply
  LiaLia
  17 March, 2011 at 10:30 pm

  Draga mea, pentru oamenii ăștia nu am făcut niciodată erase&rewind, ci delete&ignore. Pentru nefumat, cele mai mari felicitări și admirația mea eternă! Pentru mine 26 a fost un an înainte de 27, când am trecut prin niște transformări enorme, care m-au făcut mai înțeleaptă, mai puternică, mai mișto :) Peste fix o săptămână eu fac mult mai rotunda sumă de 33 :D Și mă simt mișto și înțeleaptă ca la 27, turbată și zurlie ca la 22, copilă șugubeață ca la 10 :D Pupeeez!

 • Reply
  Evergreen
  17 March, 2011 at 10:27 pm

  hugslovepeace back

 • Reply
  alas
  17 March, 2011 at 10:26 pm

  IMi aduci aminte de buciuceanu-botez in cuibul de viespi “nu-mi place sa blestem da prafu si pulberea….”
  deget mijlociu..mama voastra de inapti.. […]
  hugslovepeace

 • Reply
  Evergreen
  17 March, 2011 at 10:19 pm

  M-am lasat.

 • Reply
  alas
  17 March, 2011 at 10:16 pm

  N-ai un foc?
  In par…in suflet…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.