Confesiuni

soare cu dinţi

I-am zis Samanta. Simplu. Puştiu milita pentru Vasile. Iniţial i-am zis Filip, dar am realizat că, de fapt, e femeie. Mi-e dragă. Am filmat cu ea şi se vede foarte bine. Se mînuieşte uşor şi nu e grea. Are şi o gentuţă fistichie. Camera mea de filmat este cea mai tare!

Am fost la lansarea cărţii “Urechile pisicii Olga”. Ningea şi era să ratez evenimentul, dar Oana a început mai tîrziu. Numai bine! Am avut şi eu emoţii. A avut şi ea, dar în cele din urmă totul a fost frumos. S-a încheiat cu un autograf de suflet. Cartea e mov, deci coperta e clar e pe placul meu. Am citit jumate şi îmi place! Mult! E altceva cînd o ţii între degete. Pisica Olga sunt eu, o parte. E o carte sinceră şi contemporană (şi în limbaj) care discută pe şleau problemele femeilor, femeile care sunt nişte feline dichisite. Nu ştiu, nu-i pot face review încă. O termin şi scriu ce am primit, dar e de bine pînă acum.

Am fost şi la un concert la Clubul Ţăranului Romîn. Abis şi Einuiea. Nu ştiu cine a urcat pe scenă, cert e că au cîntat o muzică interesantă – oriental cu pop cu influenţe japoneze cu chill (iar citind apoi am aflat că era trupa Einuiea…).

Mi-ar fi plăcut să poarte haine specifice. Nu ştiu de ce, dar aş fi vrut să-i văd în haine cu specific oriental sau oricum, în altceva decît în geacă şi jeans. Simţeam nevoia să mă bafe şi mai mult în lumea lor.

Chitaristul (pe care nu l-am prins în poză) era extrem de trist. Cînta într-o altă dimensiune. Avea un chip dezamăgit şi din cauza asta l-am urmărit aproape obsesiv. Am vrut să ştiu de ce sau unde se duce el cînd cîntă. Nu am aflat.

E frig. Aştept să vină primăvara aia autentică şi să-mi scot florile pe balcon. Sunt o minunăţie! Am cîteva înflorite, dar le-am înghesuit în bucătărie pe o masă îngustă. Stau claie peste grămadă. Însă ele sunt happy.

Sunt zile extrem de bune. Pentru mine. Sunt liniştită. Atît de liniştită şi binedispusă că a reuşit Puştiu să mă convingă să joc farmville pe facebook. Şi iată-mă prinsă-n joc. Eu, care nu am timp nici să. Nici să ce?

O să scriu o carte. Şi o să pictez ceva. Sper să primesc goaşe de ziua mea. Şevalet am. Pînză am. Şi o să fac şi un scurt metraj genial. Apoi copii. Ce tare!

Doamnelor şi mamelor şi domnişoarelor să aveţi un opt martie perfect! Cu soare, flori, cafele lungi sau ceaiuri cu scoţişoară, îmbrăţişări de dor, poezii stîngace, felicitări pictate de mînă cu sclipici care se pierde prin ghiozdan, zambile albe din suflet sau trompetuţe pleşuve, girls night out sau cină în doi.

Eu vă îmbrăţişez cu drag!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  8 March, 2010 at 8:46 am

  Primăvara aia autentică este tare nesuferită. Are chef de de-a v-aţi ascunselea. Ori poate că iarna îi vine de hac, iar ea nu are, de fapt, nicio vină.
  Flori, multe flori şi zâmbete de copii, multe zâmbete de copii!

 • Reply
  Meea
  7 March, 2010 at 5:31 pm

  Multumesc pentru urari! :) am primit un ceai cu albastrele pe care mi-l voi face acum asa de un inainte de 8 martie!
  Aaa, si vezi ca ai o leapsa neonorata :P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.