Din viata

Soarele ne-a ars freestyle

*viața la cort* de Evergreen

Noroc c-am stat puțin, altfel cred că-mi pierdeam orice direcție. Îmi place confortul. Îmi place spațiul. Îmi place buda la 2 metri de mine și nu la o distanță considerabilă, mai ales dacă e noapte și beznă. Îmi place apa caldă, dar aici am făcut duș cu strigături: scurt și la obiect. Apa rece pe pielea încinsă e din alt film. Noroc că am avut un cort cu ferestre sau așa le ziceam eu. Altfel mă asfixiam. Până la urmă am dormit la umbră în fața lui. Pe izopren și prosop. Și când te gândești că am crescut la țară…

Și ar mai fi, dar nu mai contează. Am supraviețuit!

Când eram mică visam să fiu cu un băiat dintr-o trupă. Era așa… adolescentin. Și mă puteam fițoși pe la diverși că ăla de pe scenă e cu mine. Acum nu mai visez la asta, deci poate să se întâmple.

Ce a fost diferit? Oamenii. Ne-am trezit că împărțim plaja și gândurile cu oameni din muzică, elefantul bizar Ștefan, Septimiu DaDa și Andu de la The Mob. Cum o fi fost? Interesant… Și chiar sunt mișto!

Am avut o sută de filme pe retină și alte o sută de chestii trăite care ar fi dat bine aici pe blog. Le-am uitat. Au contat atunci, acum sunt pierdute-n creier pe undeva. Probabil vor reveni la momentul lor.

Sunt tuciurie. Ah, dar ce-mi place! Nu m-a interesat nimic în aceste zile. Nici jegul vămii, nici cocalarii, nici valurile, nici algele, nici dansul pe mese, nici apus și nici răsărit.

Băi, colac peste pupăză, am ars-o mișto vara asta. Știu că nu s-a terminat, dar pentru mine e cam pe sfârșite că deh… Să nu ne turnăm și-n cap.

Ah, nu m-am întorc cum am plecat… ci puțin in love, dar de data asta o țin doar pentru mine.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.