Secvente

Spune liber ce simți

Roxana Andrei Evergreen blog

Dar ar fi bine să fie numai de bine. Să nu cumva să te ia bocitul pe aici, că mă faci de râs. Și te faci de râs în public. Nu merită. Ei, te doare, lasă că trece.

Spune liber ce simți dar să te încadrezi în 5 minute că atât mă pot concentra pe nevoile tale. Plus că trebuie să îți spun despre propria dramă, despre problemele mele de la muncă, despre relația mea difuncțională.

Îmi pasă de tine! O dată la câteva zile îți trimit o inimioară pe whatssap. Și uneori îți mai dau o memă amuzantă pe instagram. Plus că dacă ai ceva, aștept să vii să-mi spui tu. Dar doar miercurea între 13:00 și 13:30. În rest, am de trăit propria viață prefăcându-mă că îmi pasă.

Spune liber ce simți. Sunt aici să te susțin orice ar fi. Dar oricum trebuie să fii pozitivă, să știi că totul va fi bine, că lucrurile se vor rezolva! Ei, cum? Așa, de la univers. Eh, de unde știu, știu eu că citesc în stele și oricum am petrecut mai mult de 5 minute pe tema asta și nu mă mai pot gândi la tine.

Spune liber ce simți, dar să-mi convină mie. Oricum nu am greșit cu nimic, poate ești tu prea sensibilă.

Aș vrea să îți spun că m-ai rănit.
Că mi-a fost greu să accept asta pentru că asta înseamnă să accept că sunt slabă, că am picat în plasă, că am pierdut. Știu că vin la pachet cu o mulțime de bagaje, dar mai știu că sunt 
un om excelent. 
Un prieten de nădejde. 
Un umăr pe care să poți plânge oricând. 
Și că la rândul meu am nevoie să mă simt iubită și apreciată. 
Aș vrea să-ți spun că mi-a trecut, dar aș minți. Încă vorbesc la terapie pe tema asta. Și au trecut ani…

Foto

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.