Confesiuni

Stare de bine

Sunt foarte bine!

Am alergat jumate de zi, acum mă duc la prăjituri și urmează să împodobim bradul.

Cânt, dansez și râd prin casă. Ale mele, zânele, sunt vesele și încântate de planurile de mâine seară când petrecem în familie: promenadă la bulevard, o tură prin Cișmigiu (poate și vin fiert) și acăsică unde ne așteaptă munți de mâncare și leneveală. Care mai vrea, care mai poftește să se atașeze familiei Andrei?

Îmi place melodia asta mult de tot! și mă inspiră la sentimente pozitive.

Mulțumesc Nonette că ai pus mâna pe telefon și ai vorbit cu mine.

Mulțumesc Anette pentru că mă faci să râd și pentru că vei scrie marele scenariu pentru marele film care ne va face celebre și relativ bogate.

Mulțumesc tuturor că îmi sunteți, fie live, fie virtual.

Cel mai mișto lucru pe care-l trăiesc de când m-am mutat acasă este că sunt cu adevărat prietenă cu Sorelina cu care am de recuperat vreo trei ani de absență.

În februarie mergem în vacanță la bunica! Abia aștept!

Sunt foarte fericită și nu mă laud cu asta, ci vă dau și vouă…

Să vă iasă bradul frumos tare și cozonacii grași!
Moșul să fie darnic și când cinstiți un pahar, fie el și de cico, să ziceți ceva frumos și pentru Evergreena. Evergreena închină pentru voi!

HugsLovePeace
>.<

 

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Mărgeluţa
  25 December, 2010 at 5:48 pm

  Craciun fericit Rox! ;)

 • Reply
  VirtualKid
  25 December, 2010 at 3:54 pm

  Sper ca ne-ai asteptat si pe noi cu colinda….
  Ai ganduri frumoase pentru pus in pomul de Craciun!

 • Reply
  Sugar Queen
  25 December, 2010 at 3:07 pm

  Joyeux Noël! :D

 • Reply
  Evergreen
  25 December, 2010 at 12:08 am

  Draga Andreea, eu (de felul meu) sunt un om foarte sincer. Interesul meu nu este sa strang cititori, ci sa scriu din mine. Daca oscilez in stari si pare ca (ma) mint, o fac absolut natural…

  Ma vindec… :)

 • Reply
  andreea
  24 December, 2010 at 11:53 pm

  De ceva vreme ma uit pe blogul tau. Sincer, la inceput imi placea, erau gandurile unui om cu bucurii, necazuri, planuri, esecuri, dorinte. Era scris cu viata, energic, fie ca era de bine sau de rau, transmitea ceva, ma facea sa simt ca te cunosc si l-avea pe vino’ncoa. De ceva vreme insa nu mai e asa. Ruptura, am senzatia, e de cand ai incheiat relatia cu fostul tau iubit. Sincer, te rog sa-mi scuzi cuvantul, dar acum pari…fada. Nici macar atunci cand scrii despre pasiunea ta, filmul, nu mai exista “lipiciul”. Ai un post in care spui plina de entuziasm ca esti bine pentru ca in urmatorul sa te prabusesti. E normal sa avem stari contradictorii, cu totii suntem oameni si fiecare dintre noi avem emotii diferite zi de zi. Insa la cum scrii tu mi se pare ca acele putine posturi in care scrii ca esti bine sunt minciuni fata de propria-ti persoana. Parca te minti pe tine si te indemni sa-ti fie bine. Si cand nu reusesti sa mai castigi intri din nou in starea negativa. Oglinda trebuia sa o spargi demult, reactiile urate sunt naturale pentru o femeie care incheie o relatie de n ani. Sunt mai sanatoase si vindeca mai bine decat incercarea de a te convinge ca totul e bine. Acum intru pe blogul tau rar…si e pacat, chiar transmiteai ceva minunat. Astept si sper sa te vindeci! :)

 • Reply
  provinciala
  24 December, 2010 at 9:26 pm

  sa fii fericita evregreeno!

 • Reply
  Evergreen
  24 December, 2010 at 8:59 pm

  >.< voua cu drag

 • Reply
  Manon
  24 December, 2010 at 4:17 pm

  Sarbatori fericite, grinutz, strange toate momentele in cutia cu amintiri, da?
  Pup!

 • Reply
  Roxana
  24 December, 2010 at 4:13 pm

  Craciun fericit Rox! :* >:D<

 • Reply
  Stare de bine - Ziarul toateBlogurile.ro
  24 December, 2010 at 3:02 pm

  […] Stare de bine Fri Dec 24, 2010 16:35 pm Sunt foarte bine! Am alergat jumate de zi, acum mă duc la prăjituri și urmează să împodobim bradul. Cânt, dansez și râd prin casă. Ale mele, zânele, sunt vesele și încântate de planurile de mâine seară când petrecem în familie: promenadă la bulevard, o tură prin Cișmigiu (poate și vin fiert) și acăsică unde ne […] […]

 • Reply
  strumfita cu esarfaa
  24 December, 2010 at 2:36 pm

  un craciun minunat alaturi de cei dragi, rox! si fie ca toate dorintele tale sa se implineasca, iar desaga mosului sa fie plina cu tot ce iti doresti tu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.