Secvente

Strange faces in my dreams

My heart skipped a beat
When I saw you on the street
You were happy without me
How could this be?

… … … …

Azi dimineață voiam să scriu ceva anume, dar până m-am întors acasă am uitat. Știu doar că am muuuuuulte de făcut: scenarii de scris, povești de găsit, proiecte de început, oameni de văzut și asta mă animă și-mi oferă elanul de a merge mai departe.

… … … …

Îmi zice să las dragostea pe planul doi. Hah, de-aș putea! Îmi zice că e absolut șocat de mine, de cum sunt acum, noi știindu-ne de peste 6 ani. Îmi zice să fiu atentă că-s deja femeie, că nu mai merge cu jocuri de copil. Îmi zice că oricum nu merită nimeni și că e ciudat cum gândesc așa extremist. Nu știu ce-mi mai zice, mă pierd în detalii. Nu așa facem toate? Îmi zice că dacă vreau ceva de la un bărbat să-mi stabilesc un scop precis și să nu mă abat de la el. Oh, dar abaterile-s așa mișto…

… … … …

Îi spun că-s în căutare de ceva stabil. Nu neapărat ceva serios, dar ceva stabil. Zice ok. Zic ok. Ne mai auzim. A fost mișto!

… … … …

Păi și dacă ar veni cineva la tine, îndrăgostit, te-ai agăța? Probabil că da. Aha! Ce contează pentru tine într-o relație? Aoleooooooo.

… … … …

Ea-mi zice că în momentul în care n-o să mai vreau nimic, atunci lucrurile se vor așeza. Eu îi spun că nu pot să nu vreau, așa-s eu construită. Ea râde. Zici că-s eu pe vremea când alergam după ăla. Eu i-am zis că am ratat startul și că m-am oprit pe-o bancă la un frappe rece. Ea-mi zice că-s îndrăgostită. Râd. Așa e, am fost!

… … … …

Lăsând deoparte micile drame existențiale de femeie cu fluturi în creier și luciditate-n stomac, totu-i foarte bine! Mulțumesc băi Universule că deși mi-o dai în freză pe de-o parte, reușești să completezi pe de alta.

I am gonna be just fine, I only need a few days far away from you.

… … … …

N-aș putea iubi pe cineva toată viața.

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.