Confesiuni

Testing, testing…

De vreo două ore încerc să configurez blogușorul ăsta să mă aliniez și eu la standarde. L-am conectat la linkedin și la facebook și ar trebui să publice automat. Ar fi trebuit ca până azi să-i fi schimbat fața, mai ales că am logo nou. Și chiar și propunere de design. N-am mai avut vreme. Și parcă mi-e teamă de schimbări. Și parcă aș vrea să trec la next level.

Evergreen

Am insomnii. De vară. Mă uit la filme. Scriu. Caut. Mă reinventez, cum mi-a sugerat un bun prieten. N-am viață socială. Reală. Am numai pe net. Dar nu-i o dramă. Vin zilele fierbinți de dormitat pe plajă.

Am aplicație Evergreen conectată la pagină.  Sper să funcționeze. Dacă nu, voi găsi o soluție. Mereu am găsit, chiar și pentru configurarea blogului.

Nu-s bună la tehnic/informatic, dar îmi plac provocările. Sunt într-un fel agitato-liniștită. Îmi vâjâie gânduri în frunte. Visez cu ochii deschiși. Merg parcă stau pe loc și alerg în gând. Aș mânca tone de ciocolată. Nu mă paște o depresie, dar recunosc că sunt seri în care plâng. Așa, pur și simplu. Să-mu curăț energiile.

Am văzut The Man from Nowhere și nu știu dacă aș scrie despre el. Am plâns. Pentru mine și pentru cei cărora li se întâmplă anumite povești.

Am multe idei. Multe proiecte. Scenarii. Cuvinte. Am vrut să fac video blog. Cred că ar fi amuzant. Aș vrea să crească Evergreen mare. Nu pentru ego, pentru sufletul meu.

Testing, testing…

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Creve
  23 June, 2013 at 7:41 am

  Nu știu de ce, dar nu mi-au plăcut niciodată video blogurile :D Sunt obișnuit să citesc nu să ascult blogurile :P

 • Reply
  Aurelian
  16 June, 2013 at 8:36 am

  Irule,
  Și eu am „multe idei. Multe proiecte. Scenarii. Cuvinte”. Poate ne-adunăm și ne-ajutăm, măcar la început de drum. Mie mi-ar conveni în primu’ rând pen’ că blogu’ tău e mult mai vizibil decât al meu. Contez pe instinctu’ tău…
  Cu respect,
  Aurelian

  • Reply
   Evergreen
   16 June, 2013 at 9:06 am

   Hei :) La care inceput de drum? Nu fac schimb de link-uri si nu stiu sa te sfatuiesc sa devii mai vizibil. N-am avut un scop din asta

   • Reply
    Aurelian
    16 June, 2013 at 11:03 am

    O să reformulez și-o să revin!

    • Reply
     Evergreen
     16 June, 2013 at 11:10 am

     Mhm… instinctul imi spune ca n-ai sa mai revii

     • Aurelian
      16 June, 2013 at 11:41 am

      :))

 • Reply
  INTJ
  13 June, 2013 at 2:22 am

  mno, poate ai chef sa vezi ceva cu un om despre care se stie de unde e … The Man from Earth (2007)

  ps: nu recomand citirea comentariilor pe imdb decat eventual dupa vizionare

  • Reply
   Evergreen
   13 June, 2013 at 6:27 am

   Mhm… pai s-a notat :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.