Chill

The best thing NEXT to you

Știe toată lumea că-n perioada 28 martie – 1 aprilie are loc cel mai îndrăgit festival de film din București – NEXTU’. Am fost la câteva ediții, în anii trecuți și spun cu mâna pe inimă că-mi place atmosfera, dar mai presus de hipstăreală și întâlniri cu persoane cunoscute, mi-au plăcut filmele selecționate!

Când merg la Next mi se pare că merg pe canapeaua unui prieten. Să vedem niște filme bune, să mai stăm puțin de vorbă, să mă mai văd cu oameni cu care să discut despre filmele văzute și să învăț lucruri noi. Îmi place senzația pe care mi-o lasă festivalul, eveniment mișto al cinefilului urban și mă bucură să văd sălile pline, oamenii interesați de workshop-uri și cineaști care vin să ne spună despre ei și munca lor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BijrPuq3Kmo&feature=player_embedded[/youtube]

Anul trecut am dezbătut ore bune un film prezent în competiție. Nu-mi mai aduc aminte numele, dar știu că aproape ne-am certat dacă este un film valoros sau nu. Fiecare-și spunea opinia cu pasiune și fiecare încerca să-i demonteze argumentele celuilalt, ce să mai? Ne-am umplut seara cu discuții energice.

Îmi plac aerul fresh, senzația de neconvențial, ruperea de clasic și oamenii de acolo. Parcă zâmbesc mereu!

Abia aștept să-mi văd și eu filmele proiectate în cadrul festivalului, să vezi atunci senzație. Dar până acolo mai e ceva…

Deci ne vedem săptămâna aceasta în sală, pe stradă, în fața cinemaului să savurăm câteva zile nonconformiste în inima filmului!

Programul aici. 

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.