Urban

Ție cine-ți găzduiește viața virtuală?

În zilele noastre cel mai nasol moment nu e când ți s-a spart o țeavă la bucătărie și ai inundat-o pe Cristina de la doi, cel mai nasol moment e când îți pică site-ul. Zic bine?

Eu nu-s o mare cunoscătoare în domeniul ăsta, nu-s nici pe la mijloc, dar știu că dacă pică Evergreen mă ia așa o stare de panică. Și ca să nu trec prin frici de genul ăsta, am făcut research pe partea asta de găzduire web și-am dat de compania Namebox.

Am dat o raită pe site și-am văzut review-urile clienților, care-s destul de bune: oameni profesioniști care răspund prompt cerințelor, suport tehnic non stop, servicii de calitate pentru orice tip de comanie *mare sau micuță*, parteneri de încredere și nu doar furnizori de servicii.

Sunt pe piață din 2009 și oferă servicii de înregistrare domenii și web hosting, iar mai nou au introdus serviciul de găzduire WEB pe SSD, care au cu până la 300% performanță decât cele clasice, adică viteză de încărcare mai mare decât pachetele standard.  În perioada asta puteți beneficia și de reducere de 30% pentru Silver SSD și 35% pentru Gold SSD: 30 GB spațiu de stocare SSD, Trafic lunar necontorizat, Domenii / cont necontorizate, Email-uri necontorizate, 99 baze de date MySQL, LiteSpeed webserver, IP dedicat inclus). Ce înseamnă toate astea mai exact, n-aș știi să vă spun, dar găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pe site-ul lor:  https://www.namebox.ro/

Mno, acestea fiind spuse, în era digitală și a stării de mereu pe goană, o companie promptă și cu servicii de genul ăsta e numai bună la web-ul omului.

Să aveți spor!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  boemul
  30 October, 2014 at 7:12 am

  păi mai bine recomandă-ne un instalator bun, că la mine în bloc cre’ că sunt poreclit “Inundătorul” :))

  • Reply
   Evergreen
   30 October, 2014 at 9:56 am

   Sa stii ca am un domn, daca vrei…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.