Din viata

trîndăveală cu folos: lepşe

Dacă tot e rost de timp liber şi dacă tot mă simt cu musca pe căciulă am zis să îndeplinesc cele două lepşe.

De la Bia am primit o leapşă cu cărţi.

Trebuie să vorbesc de primele cărţi, dar jur că nu-mi amintesc! Dar îmi amintesc de o carte cu coperţi de carton lipită la cotor. O citeam de cîteva ori în fiecare iarnă. Nu-mi amintesc a cui era, dar ştiu cu siguranţă că era vorba de un autor romîn. Era cu o crăiasă a zăpezii ce purta o rochie albastră pe copertă. Ştiu sigur că mama încă o mai are. O să fac rost de ea. Parcă am revăzut-o de curînd într-o cutie.

Apoi îmi amintesc că-mi plăceau basmele. O Doamne! Chiar mă apucasem să şi scriu cîteva. Era un basm cu un Împărat Verde care avea doi fraţi. Unul din ei era Roşu. Şi normal, combinaţii şi permutări cu fiii şi fiicele lor. Aşa-mi plăcea că o reluam periodic. Parcă de Ion Creangă, dar nu-mi amintesc exact, mai cu seamă că e vorba de 15 ani de timp pus peste amintiri.

În rest… habar nu am. La mine-n familie nu prea se citea. Probabil că vreo patru ani mai tîrziu am pus mîna şi pe-o Sandra Brown şi ultima carte de pomină citită prin liceu se numeşte Duduia M… o carte ce vorbea pe şleau despre sex (futaiuri mai bine zis). A făcut turul clasei şi s-a pierdut. Aşa-mi pare de rău!

Leapşa merge cu drag mai departe la: Nona, Ionouka, Shmeny, Puck, Surorile Marx , Tomatina, Lolita, Trifoi şi Angela

A doua leapşă este cu seriale care îmi plac primită de la Ruxi:

Pfff aici m-a prins. Am cîteva seriale la care mă uit cu sfinţenie şi mai sunt cîteva pe care le urmăresc cu drag, dar nu mor dacă ratez un episod. O să încep cu cele dragi mie în ordinea apariţiei lor în viaţa mea (nu se mai pun serialele gen Friends, Seindfeld, M.A.S.H., Ed, Familia Bundy, Doi bărbaţi şi jumătate etc):

One Tree Hill– a început ca un serial de adolescenţi. M-am uitat pentru personajul Lucas ( Chad Michael Murray), dar m-am îndrăgostit de poveste şi de personaje şi iată-mă aşteptînd sezonul opt. E un film destul de mişto pentru adolescenţi care aduce în prim plan probleme de viaţă, esenţiale dezvoltării noastre spirituale şi raţionale. Regizorul e pasionat de muzică, deci pe lîngă citate celebre şi actori hot o să ascultaţi un soundtrack foarte mişto.

House MD (my love!!!), Anatomia lui Grey (o telenovelă de Seattle, dar mă prinde de fiecare dată), 30 Rock (super comedie premiată cu Emmy cu Tina Fey şi J.J. mi-a zis de el), Lie to me (Tim Roth în rolul unui medic care te prinde dacă minţi), Gossip Girl (Upper East Side – o gaşcă de liceeni deveniţi studenţi cu mulţi bani care se joacă de-a viaţa).  Sunt sigură că aţi auzit de toate.

Am văzut Dexter: tot. În cîteva nopţi. Şi mi-a plăcut că nu s-a lălăit aiurea.

Şi din cînd în cînd mai arunc un ochi pe: Ghost Whisperer, Being Erika, CSI-uri, Men in trees şi ce seriale mai prind pe Axn sau Hallmark.

Ui! Sunt cîteva. Mă mir unde încap atîtea.

Şi merge mai departe la:

Jules

Azul

Provinciala

Pinguina

Tuvia

Adelina

Liana

Somonica

Bia

Cheers!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Bianca
  27 May, 2010 at 4:22 pm

  Am scris o postare odată despre serialale mele preferate http://celina-bianca.blogspot.com/2009/06/serialele-mele-preferate.html

  Nu s-au modificat de atunci doar că au mai apărut în peisaj The Office (e mult prea tare ca să nu-l urmăresc) și Big Bang Theory despre care am tot vorbit.

  Și daaaaa, trebuie să mă apuc de House :((( că tot nu m-am apucat, dar chiar nu am avut timp :P

 • Reply
  pinguinulfurios
  25 May, 2010 at 1:12 pm

  De cea cu lucrurile care conteaza
  http://pinguinulfurios.wordpress.com/2010/05/06/lucruri-care-conteaza/

 • Reply
  evergreenstory
  25 May, 2010 at 12:29 pm

  Ana – da, e greu să mă obişnuiesc cu noile personaje

  SIm – ştiu

  Pinguina – :) ia să verific

 • Reply
  pinguinulfurios
  25 May, 2010 at 9:38 am

  Merci, o sa-mi fac timp sa scriu si despre filme.
  Ai uitat de leapsa de la mine, sau nu am fost eu pe faza?

 • Reply
  Sim
  25 May, 2010 at 5:56 am

  Mersi de leapsa; m-ai nimerit cu serialele :D

 • Reply
  Ana
  24 May, 2010 at 9:11 pm

  M-am uitat la One Tree Hill vara trecută şi am rezistat eroic câte cinci-şase episoade consecutive după miezul nopţii, aproape de zori. Să-l mai aud pe Lucas spunând câte ceva care să merite a fi notat pe un colţ de hârtie, să mai notez câte o melodie frumoasă de căutat pe net… Nu ştiu cum ţi s-a părut ţie sezonul 7 dar eu una i-am simţit lipsa în fiecare minut. Ştii cui :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.