Ca-n viață, ca-n filme

unde-am ieşit, ce-am mai văzut

Restaurant Picadilly unde-am mîncat ciorbă de fasole în pîine. Un deliciu. Am mai încercat să testez minunăţia asta în Bran, dar am avut ghinion atunci. Acum, însă, mi-am satisfăcut pofta. Preţurile sunt peste medie, dar nu cu mult. Din cîte îmi amintesc ciorba costa 9 lei.

Servirea este foarte bună. Domnul care s-a ocupat de noi a fost extrem de drăguţ, răbdător şi cu simţul umorului. Ca şi spaţiu arată bine. E aerisit, predomină lemnul şi senzaţia de natural.

Jaya Maison este un bar, restaurant, pub într-o casă super mişto (3 etaje) în centrul vechi. Am mai fost cu diverse ocazii, dar acum am tras un chef de pomină. Oamenii sunt foarte mişto, localul este amenajat simplu, aerisit, clasic (canapele, mese, cîteva tablouri pe pereţi), muzica bunicică (le-ar mai trebui piese în playlist), cam piperaţi la preţuri- un heineken la 0,33 era vreo 8 lei, un cockteil long island ice tea 16 lei.

Am fost la concert la Alexandrina la Clubul Ţăranului. Am intrat şi 15 minute ai tărziu am ieşit. Era foarte aglomerat, nu aveai loc să arunci un ac. Nu am fost singurii, au mai renunţat claustrofobi. Şi totuşi am văzut-o pe interpretă. A stat cîteva minute la juma de metru de mine. Am analizat-o şi mi se pare o femeie extrem de frumoasă. Le are pe toate: frumuseţe, bun gust, talent, simţ artistic. Mi-a părut extrem de rău că nu am apucat s-o văd, dar poate într-un viitor, într-un spaţiu mai aerisit o să reuşesc s-o ascult.

Ca să nu încheiem prea repede seara am fost în Art Jazz Club. Aveam poftă de un concert live. Am găsit bandul lui Mircea Tiberian (cu Tiberian lipsă) – Pârlea Bros, care ne-a încîntat pînă noaptea tîrziu. A fost o experienţă foarte interesantă cu Cătălin Milea la saxofon, Sebastian Burneci la trompetă, Sorin Romanescu – chitară, Răzvan Cojanu – contrabas şi Bobby Petrov (invitatul serii) – la tobe.

Ei, cam atît cu viaţa mea. Am o groază de teme de făcut şi ar trebui să mă apuc.

O duminică frumoasă!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maria
    23 February, 2010 at 10:00 am

    Tot în Clubul Ţăranului am renunţat şi eu la un concert Alexandrina. Din exact aceleaşi motive. Mi-a părut foarte rău, dar fără doar şi poate locul ăla poate fi cum nu se poate de neîncăpător uneori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.