Din viata

Ușor confuză

M-am trezit în miez de noapte și n-am știut unde sunt. Pentru câteva secunde am crezut că-s înapoi, dar eram acasă. Ce sentiment ciudat să-ți simți patul străin…

Am cunoscut oameni minunați, deși am plecat sceptică și speriată că nu cunoșteam pe nimeni. O zi mai târziu eram deja legați, one big happy family. Am muncit mult, am dormit ore puține, dar am avut timp de-o bere în fiecare seară pe balconul fatidic. Acolo s-au legat iubiri scurte și s-au dezlegat mistere. Balconul de la etajul 2 a aflat poveștile și le păstrează până data viitoare… pentru că noi știm sigur că va fi o dată viitoare.

Pentru că filmarea noastră a fost un eveniment, am fost și pe la West Tv la matinal, unde am vorbit în direct despre mine, noi, KiDDO și film, în general. Mi-era dor de senzația de direct și de un platou tv.

N-am văzut foarte mult din Arad, dar cred că am bifat ce era mai important. Am fost la Ghioroc la baie, am vizitat teatrul pustiu (ce senzație să stai pe scenă!), ne-am plimbat pe bulevardul principal și-am băut o nefiltrată la Joy, clubul poeților, cică.

I-am cunoscut și pe Les Elephants Bizarres… au venit în vizită la prietenul lor, Ștefan, care montează filmul. Și pe 4 august ne vedem la lansarea clipului Smile, da? Vă mai amintesc eu.

Pe lângă filmarea în sine, au apărut și oportunitățile: să fiu asistent la un lung metraj, anul viitor, să regizez un clip al unei trupe mișto de tot, al cărei fan sunt, să-l ajut pe Pufulete să-și facă filmul de exam, să facem proiecte mici și interesante pentru diverse festivaluri etc.

Dar cel mai important a fost că am cunoscut oameni frumoși! În domeniul ăsta-i întâlnești mai rar. I am a lucky bastard! Și că în ciuda orelor puține dormite, a căldurii și a stresului, atmosfera a fost una plăcut, plină de umor și de bună dispoziție.

Și pentru că merit, pe 28 iulie plec din țară. Undeva unde-mi doream de multă vreme să ajung. Revin pe 3. Pe 4 ne vedem la party. Apoi mă apuc să-mi caut job…

hugslovepeace
>.<

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  monica
  25 July, 2011 at 4:57 pm

  habr nua m de ce, dar ma bucur asa mult pt tine:)

  imbratisare calda:)

 • Reply
  Evergreen
  25 July, 2011 at 12:51 pm

  Da-da – mi-a placut, da :)

  Mada – Sa stii ca-s intr-o stare foooarte buna :)

 • Reply
  Mădă`
  25 July, 2011 at 12:26 pm

  I’m sooo happy for you. Se vede ca esti fericita acum!:* Nu mai sunt starile alea ciudate. Sa ai o vacanta faina Evergreen!

 • Reply
  da-da
  25 July, 2011 at 11:10 am

  Joy’s. nu prea mai e ce a fost sau ce a vrut sa fie.
  ma bucur ca ti-a placut la noi.

 • Reply
  Evergreen
  25 July, 2011 at 10:53 am

  :* Nup, Croatia… dar o sa ajung eu si-n Londra

 • Reply
  Liana
  25 July, 2011 at 10:51 am

  Vii in Londra? :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.