Din viata

vă pup, na!

Sunt momente cînd simt că nu mă descurc şi mă rătăcesc şi pînă la baie. De citit nu am mai citit literatură, ci cărţi de specialitate pe care le-am uitat prin diverse genţi. Mda, nu-s deloc ordonată zilele astea şi mi-e şi urît să mă ordonez. Parcă-s mai graţioască cînd calc în străchini.

Nu pregătesc nicio nuntă. E funny cînd mă gîndesc la asta, dar nu se va întîmpla în următorii ani. Io l-am cerut pe Puştiu de soţ numai de cununie să ne luăm o casă cu grădină, dar nah! Lasă casa, lasă masa… noi să fim sănătoşi. Viaţa nu e ca în filme… mai multe aici. Uite-aşa că m-am supărat eu pe lume.

Am drumuri de făcut. De dimineaţă şi amiază. Nu se întrezăreşte niciun drum la cîrciumă la bere, uffa!

46895692066_GAURA-NEAGRACred că Universul m-a pierdut la cărţi sau m-a uitat cu desăvîrşire. Zenul nu mai vine. Şi mi-e dor de tine. Rime ieftine.

Aseară, pe cînd aşteptam să vie omul la casa lui, am văzut 5 minute din emisiunea lui Dan Bursuc. El caută tineri manelişti care să ne rupă timpanele şi buricele.  Lele, băiatul ăla tare drăguţel (chiar frumos) habar nu are să lege două fraze corecte. Şi nici fraţii floacă de (h)aur. Mai era şi minunea de Axinte care-şi dădea cu părerea lui de expert. Domnule Bursuc îmi doresc ca dvs dimpreună cu juriul de manelişti internaţionali şi casa dvs de producţie să puneţi la dispoziţia tinerelor talente şi cursuri de limba şi literatura romînă, cursuri de estetică (şi nu cea a urîtului), cursuri de dicţie poate scăpaţi de h-ul ăla inutil şi normal, cursuri de dans… de societate.

M-am uitat la viitorii manelişti ai ţării care-l vedeau Dumnezeu pe Bursucşi care şi-au proiectat idealuri din copii ăia făcuţi vedete. Şi mi s-a umplut inima de mîndrie. Ce ţară, domne! Ce ţară minunantă! Vreau şi eu! Vreau şi eu să cînt manele pe o mie de heuro pe seară. Da!

Am adormit la 4 jumate in ză morning. Sunt chiaună. Mişun ca o furnică tîmpită.

Sora mea spune: donaţi!

Am o leapşă de la Tomatina şi promit că mîine o fac!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  piticugras
  16 July, 2009 at 1:20 pm

  da vreau si eu sa ma pup. frunza stop!

 • Reply
  Alter Ego Blog
  16 July, 2009 at 11:37 am

  interesanta viziune :)

 • Reply
  noapteaiguanei
  15 July, 2009 at 7:24 pm

  Tu chiar te-ai uitat la alde’ Bursuc? Nu te credeam in stare! Televizorul mai este intreg? Sau de mandrie i s-au ars si lui… “lampile”?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.