Chill

Vacanța pe Netflix: Marriage Story

Marriage Story netflix

Ne lipim de omul nostru și credem că el va fi alături de noi până la sfârșitul existenței noastre. Îl iubim cu fiecare bătaie de inimă, ne ducem după el până la capătul lumii, ne amăgim că povestea noastră o să fie aia romantică din filme. Ignorăm defectele, le facem mici statui. Suntem prezenți în ceea ce înseamnă omul nostru. Facem un copil. Ce bucurie! O să rupem lumea pe genunchi pentru că nimic nu poate să ne strice tot ce-am clădit.

Sursă

Marriage Story este despre toate cele de mai sus și despre cum o familie se dezbină subtil. Despre momentul în care lucrurile nu mai au sens. Despre atunci când ne scot din sărite lucrurile care înainte ne amuzau. Despre momentele de criză și durere cruntă. Despre răzbunare și supraviețuire într-o bătălie pe care o dăm împotriva omului nostru. Omul pe care l-am iubit, dare care între timp a devenit dușman.

Sursă

Este un film atât de intim că îți vine uneori să pui mâna la ochi. Adam Driver și Scarlett Johansson sunt atât de reali că simți noduri în gât. Nu știu dacă pentru ei și povestea lor sau de teamă că poți fi tu unul dintre ei. L-am văzut cu sufletul la gură, nu pentru că are vreo urmă de suspans, ci pentru că este efectiv bucată de viață.


Vizionare plăcută!
EvergreenYou Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.