Din viata

Vicii și delicii

Elza dădu leapșă să scriu despre patru vicii: bere, cafea, tutun și tărie.
Am să mă rezum la asta, fără s-o dau în dodii.

Bere: Heineken și Carlsberg (pe ele le iubesc mult de tot).
Budweiser, of, ce amintiri am din Praga… și berea nefiltrată, dar nu știu după nume.  Mai era o bere belgiană cu nu știu cât la sută alcool (gen mult) și după o sticlă la 0,33 dansam pe mese.
Îmi place să beau bere vara, mai ales. Dacă-s pe-o plajă e și mai bună. Dacă are și nisip în ea e de nota zece.

Cafea: Cafeaua la ibric-găleată. Făcută de mine. Nu înțeleg rostul espresso-ului. Mie-mi place s-o savurez, la cană. Preferata e lavazza (parcă avea ambalaj albastru), dar acasă beau Jacobs. Când îmi iau cafea to go (e bună aia de la Gregories cu vanilie) cer cel mai mare pahar.

Tutun: Aici m-a lovit. Sunt în ziua cu nr 18. Au trecut 18 zile de când am fumat ultima dată o țigară normală. Și mi-e dor de ele. Mi-e dor să le țin între degete, dar dacă am decis să le las, le-am lăsat. Deci da, țigările-s mișto, dar sunt nocive. Mă enervează asta, dar n-am ce-i face. Doar să caut să inventez unele noi care să fie cu calciu și magneziu.

Tărie: Nu suport tequila, whiskey, absinth, gin etc. Cu pălinca am avut o întâlnire nefericită și nu pot să-i simt mirosul. Se aplică și la țuică. Îmi place vodka… șurubelnițele cu suc de mere verzi sau cu portocale roșii. Miam!

Această leapșă merge mai departe în blogurile vicioșilor, fie că sunteți în blogroll, fie că nu. So, puneți mâna și scrieți (dacă aveți chef) și spuneți cu ce delicii devenite vicii vă delectați?

Foto

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Elza
    4 March, 2011 at 5:33 am

    surubelnite spui? ;))

    mai, eu am crezut mereu ca fotografia cu papucii rosii e a ta :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.