Din viata

Zâmbet de marți

To do listul de astăzi este aproape interminabil. Plus emoția că pe la trei fără ceva proiectează primazideplajă și simt fluturi în stomac. Doamne, o să-i am de fiecare dată. Sper să fac multe filme că-mi place starea asta. Zice și Cinemagia despre el.

Azi m-am trezit cu ochii puțin umflați, dar zâmbind. Primul gând a fost: ce soare e afară! și apoi fuga-fuga să mă pregătesc de noua zi. Apoi mintea m-a antenționat că e de bine și mi-a amintit că altul mi-a fost gândul, deci sufletul se curăță.

Am ascultat două nopți și zile melodia How a celor de la The Cranberries. Și am și cântat-o cu foc. Și-n somn, cred. Nu mi-am răspuns la nimic, dar m-am potolit.

G. aka anKe a început o campanie de moral-lifting (îmi place mult cum sună) și am zis s-o promovez și eu, mai ales că se caută susținători.

Vă iubesc, da?
Să nu uitați asta… oricât de distrusă aș fi și oricât de plângăcioasă, îmi sunteți dragi în continuare.

 

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Bogdan Popa
  8 December, 2010 at 7:20 am

  Sistemul meu e stereo. Se aude simte bestial. :)

 • Reply
  cami
  7 December, 2010 at 11:37 am

  How mi-a intrat şi mie în sistem:P ms de noua obsesie:D

 • Reply
  Zâmbet de marți - Ziarul toateBlogurile.ro
  7 December, 2010 at 7:05 am

  […] Zâmbet de marți Tue Dec 07, 2010 9:01 am To do listul de astăzi este aproape interminabil. Plus emoția că pe la trei fără ceva proiectează primazideplajă și simt fluturi în stomac. Doamne, o să-i am de fiecare dată. Sper să fac multe filme că-mi place starea asta. Zice și Cinemagia despre el. Azi m-am trezit cu ochii puțin umflați, dar zâmbind. Primul gând […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.