Din viata

Zi plină, zi bună

Dacă ar fi să fac un clasament, ziua de azi ar intra în topul celor mai bune, pline și frumoase din ultima vreme. Ba chiar, din ultimele luni. Am râs mult și tare, am băut un vin fiert demențial, am ascultat un mare nene în ale cinematografiei (Greenaway) care m-a făcut și el să zâmbesc, am văzut filme și am fost îmbrățișată la ceas târziu în noapte.

Am niște colegi foarte mișto de care m-am apropiat în noul an școlar și cu care mă înțeleg cum nu mă așteptam…

Mâine seară am din nou program artistic. Depeche Dance și un concert pe undeva.

Vineri seară se strigă bere!

Sâmbătă aștept pe cineva la “gară” și cred că o să am emoții și duminică se încheie festivalul de film experimental sper să fie și un after party.

Urmează alte zile pline cu filmări și proiecte, plimbări mână în mână, cântece la chitară, party-uri unatciste, băute teribiliste, momente creative, montaj în masă, coloană sonoră, nopți nedormite, cafea de la tonomatul care nu dă zahăr, filme sud coreene, inima care bubuie în piept și tâmple, iubita, râsete, tiersen, scenarii, cadre, idei, somn, dor, ah!

Eu sper să vă fie și vouă cald și bine cum îmi e mie acum. Și sper să mă țină euforia și dragostea asta… de viață. Pentru că mă simt frumoasă. Îmi miroase a iarnă și a Crăciun. Abia aștept să se aprindă beculețele pe Magheru, voi fi acolo.

HugsLovePeace
>.<

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Evergreen
  25 November, 2010 at 7:38 am

  miss :*asa sa ne fie!

 • Reply
  miss S
  25 November, 2010 at 7:16 am

  PS-Si cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie

 • Reply
  miss S
  25 November, 2010 at 7:15 am

  Ma bucur ca esti asa, si iti doresc sa fie toata iarna, toata primavara, toata viata asa:)

 • Reply
  Zi plină, zi bună - Ziarul toateBlogurile.ro
  25 November, 2010 at 12:05 am

  […] Zi plină, zi bună Thu Nov 25, 2010 1:50 am Dacă ar fi să fac un clasament, ziua de azi ar intra în topul celor mai bune, pline și frumoase din ultima vreme. Ba chiar, din ultimele luni. Am râs mult și tare, am băut un vin fiert demențial, am ascultat un mare nene în ale cinematografiei (Greenaway) care m-a făcut și el să zâmbesc, […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.