Din viata

Ziua 6, Brașov, unde e zăpada? Și Moneyball, filmul. Început de zi 7

Ziua 6 a decurs bine, dar m-a dezamăgit absența zăpezii în Brașov. Salutări celor care au fost acolo și englezului care a vrut să mă agațe cu celebra replică: I think I know you, iar trei fraze mai târziu… what is your name? My name is – do you see that guy with black jacket? Well, he is my boyfriend and I guess is pissed off right now. După care a mai rămas prin preajmă. Ușor creepy, puțin flatant.

Am cam dat-o în bară cu niște înghețată și pernuță cu vanilie și vișine (care a fost fantastică), dar nu cred că se va vedea, decât pata pe conștiința mea.

A început și ziua 7, dar sunt deja la final și nu mai sufăr, ba chiar îmi place! Iar s-a bușit cântarul – Moș Crăciun?!?!?- și nu știu dacă am evoluat sau am pus la loc, dar nu mai contează. Se vede sportul și asta mă bucură nespus. Sper să nu se vadă sarmalele apoi.

Nu am băut, dar am fumat o țigară într-o noapte. O noapte luminată. Și-a fost genial fumul cu care mi-am umplut plămânul, în timp ce în urechea dreaptă auzeam șoptit: nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine. Marquez și vocea ta, eh, parcă a fost un moment romantic. Pentru mine, muiere cinică și cu atitudine masculină…

 Moneyball 
Am strâmbat din nas la primele cadre rezoluție 4k (copleșitor ecran) pentru că era un film cu basseball, sport pe care nu l-am înțeles niciodată, dar m-a prins! Este o poveste uluitoare a unui general manager lipsită de patetisme americane care nu se lasă învins de un sistem bătrân pe care încearcă să-l învingă.

Brad Pitt este hot! Nu m-am dat în vânt după el, decât la 14 ani, odată cu turma, dar acum o spun cu mâna pe inimă. Aoleooo! Și e ziua lui azi, so, happy b-day Brad Pitt! I like you now.

Abia aștept săptămâna următoare! Abia aștept să facem bradul! Abia aștept Crăciunul și plimbarea cu trenul și cafeaua în munți!

A mai trecut un an. Și după cum am spus anul trecut, 2011 a fost a hell of a year! A fost anul experimental și anul transformărilor. Dar 2012 o să rupă tot! Simt eu că se schimbă energiile. Ori poate e doar de la duminica asta însorită.

Hai, să vă fie bine!

HugsLovePeace
>.<

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.