Secvente

Ziua și noaptea și toamna și viața

Am fost și-am văzut Bullets over Lipscani și ar fi bine să mergi și tu la piesa asta, mai ales dacă-ți place umorul lui Woody Allen. Cătălin Babliuc, Dan Rădulescu și Smaranda Caragea formează un trio savuros ce te ține în priză timp de o oră. Filosofii, iubiri ciudate, întâlniri cu moartea, atmosferă noir, umor, gloanțe și spectacol.

N-am ratat party-ul de revelion în Control, unde am sărbătorit înainte de lansarea filmului O lună în Thailanda (regia Paul Negoescu). Au cântat cei de la Moonlight Breakfast și bine au făcut, că tare faini au fost. S-au ciocnit șampanii și s-au aprins artificii, dar nu s-a lăsat cu lamulțiani de doișpe noaptea ori poate n-am auzit eu. Din 16 noiembrie mergi să vezi filmul la cinema. Promit să-ți placă.

Când vine The Hunt în România voi face mare tam-tam. Pentru că nu trebuie ratat. E filmul meu pe 2012.

Voi face tam-tam și pentru The Master, pe care încă nu l-am văzut, dar cred c-o să-mi satisfacă nevoile artistice, mai ales că imaginea e semnată de Mălaimare Jr.

Top Chef a fost lider de audiență. Mă bucur, deși eu am văzut numai jumătate din ediție.

Sâmbătă ne distrăm la Balul UNATC în Atelierul de Producție.

”Daddy” a fost selecționat la DukaFest în competiția oficială pentru cel mai bun film de ficțiune.
”Hello, We are so pleased to inform you that your film “Daddy” has been selected for official DukaFest competition for the best fiction film. The festival is being held between 15th and 18th of November. Our team will notify you in case of your film being awarded or honorary mentioned by the jury. Best of luck, and best wishes!”

Trebuie să-mi fac timp să mai trimit filmele la festivaluri. Ouf.

Citesc în continuare Madame Bovary. Oare ajung s-o termin până în 2013?

Sunt din nou pe picior de plecare. Și de revenire.

În decembrie o să fie o ediție specială Noaptea Devoratorilor de Publicitate, ”4 ore de publicitate impartita in 4 categorii: Social Advertising, Inspired by Film, Battle between Brands si Sexy Advertising”. Pam-Pam!

Încep preproducția la film. Nu știu de unde atâta energie, dar am! Sunt ca o îndrăgostită, doar că spiritul pragmatic e mai intens decât fluturii-n stomac. Ceea ce e bine. Mi-am pus scutul anti probleme și beau ceai de găsit soluții. Nu mă împiedică nimic să merg mai departe. Pentru că dacă mă opresc, atunci nu am niciun sens în lume. Știu că sună idealist. Că nu pot trăi din film pe pâine, că arta nu mai e ce a fost, că industria, că banii, că afacerile. Știu că e al naibii de greu. Dar pe de altă parte, dacă ar fi ușor, atunci ar fi prea accesibil și nu ar mai reprezenta interes.

Timp plin.

Să vă fie cald.

Foto: Rox Evergeen @ Ferma Cocoșul Roșu

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Evergreen
  8 November, 2012 at 10:50 pm

  gen, da.

 • Reply
  alas
  8 November, 2012 at 10:39 pm

  unitatea noastra va doreste pofta buna, gen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.