Secvente

a quicky one – cartea adevărului

old_books_01 Văruţa mea drăguţă m-a rugat să-i iau cartea care apare azi la Adevăru’ şi anume “Paillon” de Henri Charrière, vol. I. Bun, zic. (asta se întîmpla ieri). Cum să nu? Doar mi-eşti rudă de sînge şi de nebunie… facem-facem!

Ieri m-am dus la un chioşc să discut cum să pun mîna pe cărţi, să-mi oprească, să îi dau mai mulţi bani bla-bla. Zice că nu, că nu are şi se creizează lumea (ce-mi pasă mie de lume?) dar a doua zi să fiu acolo pînă în 8.

Azi la ora 7:00 eram pe baricade pe bulivard. Că dacă a zis pînă în opt la mine e şapte. Vînzătorul cu pricina nu era. Aproape că am plîns. Mi-am şters ochelarii plini de burniţă cu mîneca şi am plecat în căutarea comorii. Spre Obor, mi-am zis! Nimic. Nici un chioşc nu a vrut să-mi dea, ba că nu sunt pe listă, ba că nu are, ba că nu le primeşte.

Mă întorc la vînzătorul cu pricina(cam truli el aşa) şi era deschis. Aaaaaleluia, mi-am zis jumate degerată, jumate cîrpită de somn.

Ne-am certat că nu a vrut să-mi dea două, io am zis că domne’ io am întrebat ieri, sunt terminată de somn, creierul meu nu procesează alt număr decît 2 şi nu plec de aici. A zis că urăşte ziua de joi. Io o urăsc pentru că nu m-au căutat de la jobul ăla şi s-a dispersat în spaţiu imaginea cu mine ţopăind a fericire pe masă cu o şampanie la brîu… Io urăsc ora 7:00 i-am zis. În fine, mi-a dat. Acum joia viitoare voi proceda asemenea, adică la 7:35 mă postez ca milogul în faţa chioşcului şi nu plec de acolo pînă nu-mi dă două.

Cine vrea cărţi să procedeze precum mine: Trezirea. Teleghidarea pînă la chioşc. Mormăit. Ridicat puţin tonul. Persevernţă. Luat. Plecat fuga acasă. Pus în pat. Picioare sloi. O oră de aţipire. Socrate sărind pe şifonier. Adormit. Trezit mult mai tîrziu. Trist… sau să-şi comande de pe net…

Horoscopu de la Urania zice numai de bine: Aventura este cuvantul pe ordinea de zi, cu partenerul alaturi. (la Puştiu zicea să-şi arate sentimentele, hihi). Acesta este anul in care incapatanarea nativa a taurilor va fi pe deplin recompensata. Fie ca este vorba despre inceperea unei afaceri proprii, dezvoltarea celei existente sau gasirea serviciului perfect... bla bla. Că o să călătoresc şi că merge tot aşa cum mi-am plănuit anul trecut, că dacă ştiam Caribe scriam pe foaia cu dorinţe. Eh lasă. La anul.

Aseară am ieşit la ceainăria Serendipity şi e mişto… am sărbătorit cu Puştiu un an şi vreo patru luni şi cică intenţionează să mă ceară. I-am zis să aibă răbdare să cumpărăm un inel cu diamant… şi o casă cu grădină.Apoi i-am zis să aibă răbdare că sunt prea tînără şi albul nu mă avantajează… a zis că stă. I-a plăcut şi ceasul şi cina romantică, neext!

Am de lucru zilele astea. Am şi planuri. Poate sîmbătă un EX Comandante să îmi beau stresul acumulat săpămîna asta şi să-mi plîng de milă că sunt săracă şi fără abonament la înot.

Şi pe 5 februarie am eveniment şi iau bani cu New Wave Events… iuhu! Mai e pînă atunci.

cheers!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=08KMCF6k1js]

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Irina
  30 January, 2009 at 8:56 pm

  oare e un timp mai potrivit ca astazi? :) nu amana pe maine ce poti face azi! da-l incolo de inel, nimic nu se compara cu trairea Tainei Nuntii(maica Siluana- posibil sa nu stii cine e, dar nu-i nimic, nu conteaza:) – a fost intrebata care este diferenta intre relatia dintre doi oameni care nu sunt casatoriti, si relatia din casatorie. Si raspunsul – diferenta e ca cea dintre vinul obisnuit, si vinul de la impartasanie – al doilea este sfintit). Este minunat ca prietenul tau vrea sa va casatoriti. Inseamna ca te iubeste cu adevarat- si asta e destul de rar astazi. Esti o femeie binecuvantata :).

 • Reply
  evergreen
  29 January, 2009 at 5:02 pm

  foreverule… cam se dau pe sub mana, da :)))))
  @ tezeu … la Mosilor nu sunt
  @ Andrei … am avut abonament, dar nu am mai avut bani sa-l prelungesc, so…

 • Reply
  Andrei
  29 January, 2009 at 4:56 pm

  Eu zic sa`ti faci abonament. E mai simplu, si + ca iti vin cartile acasa :)

 • Reply
  tezeu
  29 January, 2009 at 4:15 pm

  Da… nu stiu de ce ai probleme cu acest cumparat de carti. La 8.30 imi iau mereu cartea din buricul targului, de la Unirea, fara probleme :D

 • Reply
  forevergreen
  29 January, 2009 at 4:03 pm

  Parca, parca incep sa te recunosc:)))
  Deci cartile cu pricina se “da” pe supt mana:D

 • Reply
  evergreen
  29 January, 2009 at 3:14 pm

  :))) Twitishorule nu stiu de ce nu le iau de pe net. sunt mai scumpe, cred. a dat pUstiu comanda de doua care ne lipseau

  sunt ambitioasa, dar numa’ sapt viitoare ma mai duc.
  am gasit o pila :P

 • Reply
  TwiTiSh0r
  29 January, 2009 at 1:53 pm

  Eu am primit doua pana acum. Si dupa ce le`am primit s`a dus dracu tot.. cred ca o sa incep sa fac colectie. hihihihihihihi
  Nu conteaza nici culoarea nici materialu.. omu` dom`le.. ala`i baza :)

  Succes cu ale ziarului carti in continuare. De ce totusi nu le comanzi online?

 • Reply
  evergreen
  29 January, 2009 at 1:10 pm

  da. nu se fumeaza acolo, in rest e tare misto :)

  am zis si io diamant :)))))) ca asa am auzit. io o sa vreau o piatra mov sau verde. si da, aur alb. dar toate la timpul lor

 • Reply
  raggio
  29 January, 2009 at 1:04 pm

  Da, trist! :) Şi pe mine m-a pus Marius (fratele meu) să-i iau cartea de aici, din Buc., că el era la lucru de noapte. I-am spus că nu o să reuşesc, că ăştia au listele lor cu cumpărătorii fideli. Şi-am scăpat! :D A trimis-o pe mama să se roage pe la chioşcurile din Deva.

  Zici că-i fain la Serendipity? C-am tot citit de ceainăria asta pe net şi mi-a plăcut. Am pus-o pe o listă imaginară, să merg cândva, şi acolo a rămas. :D

  Ce aveţi toate cu diamantele? :))) Edu mi-a dat un inel din aur alb şi cu granat roşu (piatra dragostei şi a stabilităţii) şi-mi place la nebunie! Imediat după noi s-au logodit şi nişte prieteni şi el i-a adus un inel cu diamant (că aşa a vrut gagica) :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.