Secvente

Dacă nu fumez, mănânc – poveste dintre patru pereți –

Azi n-am fumat deloc, dar am mâncat. Non stop.
Am compensat cu felii de pâine dietetică unse peste refuz cu nutella.
O minunăție.

Azi m-am închis în casă și m-am uitat la seriale. Asta după ce-am dat o tură-n real avec maman. Pe repede-înainte că nu-s sociabilă duminica de după sâmbăta cu destrăbălări.

Ieri și o bună bucată din dimineața zilei de azi am fost pe val din bar în bar. Lucru care m-a făcut să realizez că nu-s chiar așa bătrână, dar că ficatul meu obosește repede. Deci sunt nevoită să iau o pauză de la nopți pe mese, beri nefiltrate și mahmureli. Ce-mi place este că am devenit mai sobră în privința zilelor de după și-mi trăiesc amețeala cu stoicism, aproape mi-aș ridica o statuie. Ce-i drept este că nici n-am mai ajuns în stadiul de beție care să necesite decolări și aterizări din pat în budă – cu capul pe wc. Ura!

Mi-am luat umbrela rainbow pe care o consider magică. Ieri m-am fâțâit cu ea ba în cizmă, ba pe umăr, ba deschisă, ba închisă, deși ieri n-a plouat, doar a bătut vântul. Am arătat-o lumii, aproape am postat pe facebook despre ea, am zis oamenilor să ieșim s-o pozăm, o s-o bag în filmele mele și… am uitat-o rezemată de canapeaua Iuliei într-un moment exuberant de ieșire pe ușă în goana după baruri. Sufăr și acum că mi-am permis așa ceva.

Acum maman pregătește de mâncare una bucata de bombă calorică, la cerințele cu față de milog ale fiicei sale mai mari. În ceaun se prăjesc cartofii, în tigaie sfârâie cârnăciorii și în casă pute a varză murată. Doamne! Dar azi n-am fumat deloc și-am băut doar o cafea. Pam Pam!

O, n-am mai făcut sport de două secole jumate, ieri s-au împlinit. Jenant.

HugsLovePeace
>.<

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.