Secvente

despre cumpărături

Am reuşit! Ne-am luptat cu aglomeraţia, ne-am tocmit ca romînii adevăraţi, ne-am trezit pe beznă, dar am reuşit! Din nefericire aparatul foto este la Emi şi nu am importalizat cărucioarele pline-ochi sau feţele noastre încîntate, dar mai jos vă dau toate detaliile…

(Fotografiile de la azil şi chitanţa santa_claus_thinkingde la Kaufland le voi pune de Crăciun. Celelalte produse au fost luate de la tarabe, deci nu am chitanţă, dar sper să nu fie probleme).

S-au strîns 2310 lei. WOW! Nu ne-a venit să credem cînd am numărat banii. Dacă vreţi listă nominală daţi de veste şi pun imediat. Au şi rămas 445 de lei, din care trebuie să mai cumpărăm pungi, iar restul vor fi păstraţi pentru cazul din luna ianuarie. Mă bucur că avem cu ce porni şi mă bucur pentru toate mesajele pe care le-am primit după ce am apărut în Adevărul de seară. Mulţumesc cuiva drag care a crezut că ceea ce am făcut noi aici merită să fie spus mai departe.

La azil sunt 31 de femei şi 14 bărbaţi şi am făcut cadourile în aşa fel încît să bucurăm pe toată lumea, după culoare şi după mărimi :).

Cadou:  prosop, papuci de casă, şosete din bumbac, căciulă, un săpun Fa, două clementine, o măgura, o ciocolată primola, o pungă de biscuiţi biskrem, o pungă de biscuiţi săraţi, un baton de ciocolată ceva cu bar, o pungă de dropsuri de cireşe, 4 bomboane de pom, o cutie de ceai de fructe de pădure, o prăjitură kinder. Pe lîngă acestea am cumpărat 3 baxuri de suc: cappy, prigat şi tymbark şi cinci cozonaci.

În 5 pungi, făcute pentru personalul de acolo, se găsesc produsele de mai sus fără: prosop, şosete, căciulă şi papuci.

Totalul de pe bon: 1.053,48. Prosoape: 180 lei, şosete 120 lei, papuci 189 lei, căciuli 312 lei. Coroniţe brad: 10 lei. Rest: 445.

Pentru cazul din luna ianuarie avem o idee, dar am pierdut detaliile: era vorba despre o familie atît de săracă încît mînca numai cartofi. La ei ne-am gîndit. Dacă cunoaşteţi familii sărace aştept să-mi spuneţi… am recrutat :p omi care vor să aducă zîmbete aşa că vom merge tot înainte cu planul nostru.

Noi suntem mulţumiţi de rezultatele de pînă acum… bătrînii de la azil sunt cei care pun nota finală, în funcţie de căldura cu care vom fi primiţi. Vom colinda şi vom ura, vom da cadourile şi ne vom minuna: 24 decembrie, orele 18:00.

Mulţumesc pentru tot!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sorina
  23 December, 2008 at 7:54 pm

  Felicitari si la mai multe reusite de acest gen!
  Sa va fie Sfintele Sarbatori pline de Lumina, pace in suflet si ganduri de recunostinta pentru Cel a carui zi de nastere o sarbatorim, o data in plus!
  Craciun Fericit va doresc, din tot sufletul!

 • Reply
  evergreen
  22 December, 2008 at 11:56 am

  abia astept sa mergem acolo :D

 • Reply
  Poze cu telefonul
  22 December, 2008 at 10:38 am

  Felicitari! Nici eu nu ma asteptam sa se stranga atatia bani! Ma bucur mult!

 • Reply
  evergreenstory
  21 December, 2008 at 10:17 pm

  :) o să vă ţin la curent.
  băi pitic, io mă rog să nu dea în diabet… cu băturica… mi.a trecut prin gînd să ascund o citirică… m-am răzgîndit…

 • Reply
  piticugras
  21 December, 2008 at 5:39 pm

  inutil.
  bomboane? ai mah….o tigare sau o vodca de uitat nu ati dus si voi…
  in fine. ma bucur ca ati fost sociabili si va pica bine asta. bravo.

 • Reply
  raggio
  21 December, 2008 at 5:16 pm

  Super! Mă bucur că totul a decurs bine! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.