Din viata

Gagii cu care n-o să fiu, dar despre

care-mi place să vorbesc și la care-mi place să visez din când în când…

Azi am stat în față la Unirea vreo 15 minute, timp în care m-am uitat la oameni, femei și bărbați deopotrivă.

Selecția mea vizuală și partea mea superficială s-au îndreptat spre tipii diva style, ăia cu freze în trend, asortați până în dinți, mainstream, hipstări… habar nu am să-i zic categoriei.
Tipii ăia mișto, care-s în temă cu tot ce se întâmplă în lumea urbană și care mi se par foooooarte sexy. Ăia de-i bănuiești că-s gay, dar nu-s sau n-o să știi sigur niciodată.
De ce n-o să fiu niciodată cu un tip din ăsta? Pentru că n-aș putea să mă țin de mână cu un tip care arată de enșpe mii de ori mai bine decât mine și se îmbracă de alte enșpe ori mai bine ca mine și care să mă certe că nu mi-am asortat cureaua la cercei. Wtf? Eu vreau să-mi pun amprenta în stilul tău! Și plus de asta cred că aș fi geloasă și pe mă-sa. Adică e mișto, hot, dar de scuuurtă durată. Cât să-mi fac damblaua, probabil.

De când mă știu am tânjit după un roacker motorist fioros cu tatuaje, freză lungă (și spălată) și pierce-uri. Emană oamenii ăia masculinitate și sex appeal prin toți porii, de zburdă feromonii ce n-ai văzut. Plus de asta, mie-mi place să mă plimb cu motorul, deci double like.
De ce n-aș putea? Că nu aș avea pic de siguranță lângă el și eu am nevoie de siguranță ca să pot funcționa. Că m-ar înșela cu toate puștoaicele cu ochii înnegriți și unghiile roase și și-ar bea ficații cu orice ocazie. Și oricât de libertină aș fi, parcă n-aș vrea să plec la drum cu certitudinea asta. Me like booze too, dar nu în cantități industriale. În schimb, tare m-aș plimba pe motorul cuiva măcar o vară.

Bărbații cărunți trecuți de patruzeci. Aș avea cel mult o aventură cu un bărbat din categoria asta, după care ar interveni clar my daddy issues și s-ar duce dracului tot. Aici ar fi vina mea, nu a lor. Ah, și s-ar putea să vrea copii și chestii așezate, iar mie nu-mi arde (încă) și nu m-am decis dacă vreau copii sau nu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mbnmHgeyYXc]

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Patratzel
  10 April, 2011 at 10:18 am

  http://www.youtube.com/watch?v=bo8BrCKsG1g

 • Reply
  creve
  10 April, 2011 at 5:29 am

  Nici eu n-aș putea să umblu cu o tipă care arată mult mai bine ca mine. M-aș simți ciudat până la Dumnezeu și-napoi.

 • Reply
  Evergreen
  10 April, 2011 at 12:17 am

  Da ba Carmen, am invatat de la cele mai bune! Artistii-s mai nasoi, zic

 • Reply
  carmen
  10 April, 2011 at 12:11 am

  Frateee esti constienta de faptul ca roackerii motoristi fiorosi cu tatuaje, freză lungă (și spălată) și pierce-uri sunt, de fapt, barbatii vietii mele nu? (remember Adi)… dar, da… nu poti sta cu ei. Nu poti. Sunt ca astistii. :P Ori te saturi tu de ei, ori ei de tine.

 • Reply
  Evergreen
  9 April, 2011 at 11:08 pm

  Andrada – casa de piatra!!! e bine ca ai stiut sa te feresti apoi

  Puck – deci am sanse la barbatii de 40, dar tre’ sa fug pana se instaleaza daddy issues. Well, bye bye hipstarasi frumosi

 • Reply
  puck
  9 April, 2011 at 11:02 pm

  barbatii 40+ şi mişto NU vor copii şi alea alea :))) ci sex cu femei mai tinere. ce naiba, mă…

  hipsterii se cuplează cu hipsteraşe la fel de frumoase ca şi ei.

 • Reply
  Andrada
  9 April, 2011 at 9:18 pm

  Si pe mine m-au fascinat barbatii astia cu 10+. Am si avut de-a face cu unul sau doi (nu chiar 10…parca vreo 8-9).
  Not good.
  Unul divortat, cu capul mai pe campi decat mine (ceea ce e greu). Celalalt mai nebun decat toti nebunii de pe planeta asta si NU intr-un sens bun.
  Acum ma marit cu unul cu 3 ani mai mic decat mine.
  Deci ce sa zic… Da, cred ca e mai bine sa lasi fanteziile sa ramana fantezii :)))

 • Reply
  Evergreen
  9 April, 2011 at 8:37 pm

  util pentru cine? relax. e ok. sunt parerile tale si le respect, doar ca nu-s in situatia in care sa sufar. era o constatare a zilei de azi

 • Reply
  stii tu cine
  9 April, 2011 at 8:36 pm

  (cred ca ar fi util sa imi stergi comentariile…)

 • Reply
  stii tu cine
  9 April, 2011 at 8:31 pm

  (nu trebuie sa iei in seama ce scriu…de obicei aberez.)

 • Reply
  stii tu cine
  9 April, 2011 at 8:29 pm

  inteleg.

  ma gandeam ca poate vrei sa te distrezi pe seama lor :P.

 • Reply
  Evergreen
  9 April, 2011 at 8:27 pm

  Nu vreau să fac pe nimeni să râvnească după mine… dacă e să fie, e, dacă nu… well, nu e. Nu-ți imagina că mă zvârcolesc în pat din pricina lipsei lor…

  Am eu altele care mă țin trează

 • Reply
  stii tu cine
  9 April, 2011 at 8:17 pm

  not good at all. capul cu siguranta nu mi-a fost la locul lui. asa ca nu cred ca ar trebui sa te uiti la ei ravnindu-i. ci ei trebuie sa coboare pe pamant si sa vada, sa se uite in jur. fa din tine pe cineva pe care aceia, precum cei despre care vorbesti tu sau despre care vorbesc eu, sa te VREA.
  invata din greseli. ca ale mele.

 • Reply
  Evergreen
  9 April, 2011 at 8:10 pm

  Stiu eu cine… Aoleo!!! Not good.

 • Reply
  stii tu cine
  9 April, 2011 at 8:04 pm

  lasa ca am incercat eu altceva. un tip cu putin mai mult de 10 ani mai mare decat mine, care arata bestial, care s-a preocupat pentru mine si problemele mele relativ fictive, care mi-a dat atentie si m-a facut sa ma simt speciala, si care m-a lasat apoi cu c*rul in praf si am ramas cu urme adanci. stii ce cred? ca aceia la care visezi, realizezi ca sunt doar vise. stiu ca ii vrei, se bazeaza prea mult pe asta, si odata ce simt asta e dus totul. trust me.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.