Din viata

Patru luni, trei săptămâni mov și două zile albe

Iată că azi e 28. Am observat cu întârziere această dată. Și acum că am observat-o o notez cu conștiinciozitate. S-o păstrez pentru posteritate. Că rare-s astfel de declarații. La mine, cel puțin.

Astăzi împlinesc patru luni de când sunt burlacă, holteică (știu, nu au genul feminin). Celibatară, nah. Tot astăzi ar fi trebuit să împlinim 3 ani și patru luni, după calculele mele. Dar cine le mai numără?

Nu din acest motiv, dar iaca potriveala, am decis să iau două gagici mișto și să ne deconectăm de tot cu niște nefiltrate. E vineri seara și mai am un pas până la sesiune, ceea ce-mi dă tot dreptul la destrăbălare. Va fi una cuminte, la o masă, într-o bodegă din centrul vechi…

Nu sufăr domne. Și nu am scris asta ca să-mi plâng de milă. Dar știți de când nu am mai fost singură timp de patru luni??? De șase ani! (rectificare: sapte ani jumate). Asta e o binemeritată vacanță. Și știți de când nu am avut pauză în/de iubire? Ahm… nici eu nu mai știu, că de când mă țin minte am ținut-o numai în indrăgosteli.

Știu că în ultima vreme am rupt blogul în două. Nu vă îngrijorați, că-s bine. Când n-o să fiu o să urlu în gura mare, fiți liniștiți. Am avut doar niște zile mai proaste. Și vor mai veni.
HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Alina
  29 January, 2011 at 4:27 pm

  la mine sunt abia 3 luni. nici nu mi-am dat seama cand au trecut. parca e mai bine asa, nu stiu de ce ma incapataman ca “poate o sa mai mearga”.

 • Reply
  Evergreen
  29 January, 2011 at 10:33 am

  Alle, hah, stiu, dar aia zice ceva cu un inel. Eo pana m-am prins ce zice imi placea.

 • Reply
  Alle
  29 January, 2011 at 10:31 am

  ALL THE SINGLE LADIES, ALL THE SINGLE LADIES, put your hands up ohohohoh \:D/
  (beyonce)

 • Reply
  cepuscameainamerica
  29 January, 2011 at 8:13 am

  4 luni, oho, gagici, bodega, destrabalare..hai sanatate si virtute!

 • Reply
  Adelina
  29 January, 2011 at 6:06 am

  :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.