Viață verde

Pe 20 decembrie la Lente Cafe

Despre mica noastră campanie de Crăciun am tot scris în câteva însemnări: aici și aici.

Anul acesta vom ajuta familia Crăciun, a cărei casă a ars, și copiii îngrijiți de Fundația Macrina.

Joi, de la 19:00 și până pe la 21:00 am rezervat o masă de 10-15 persoane la Cafeneaua Lente, un loc drag mie. Acolo o să fie baza noastră și acolo vă așteptăm să lăsați ce doriți și să ne îmbrățișăm de bine te-am cunoscut. Am rezervat o masă de 10-15 persoane… și sper eu să fim înghesuiți decât să bată vântul.

Pe facebook au spus că vin vreo 100 de persoane și alte 90 nu s-au decis. Dar nu pot să mă încred în acest Event, așa că încă sunt sceptică. Eu sper, totuși, să se găsească oameni care să vină, mai ales că în perioada aceasta sunt multe campanii care vor să ajute oamenii și nu numai.

Pe 23 decembrie la ora 16:00 mergem la copii la Sfânta Macrina. Probabil că pe la 14:00 mergem la colindat la Familia Crăciun. Ar fi frumos să avem și un Moș Crăciun și pe cineva care cântă la chitară, deci dacă sunt doritori, vă rog să-mi dați de veste.

Până acum am primit: 12 euro de la Cristian (și cum nu a precizat încotro se duc banii, îi vom împărți în mod egal) și încă 3 euro, însă nu-mi amintesc de la cine, dar erau pentru familia Crăciun. Dau un print screen îndată ce aflu parola de la paypal (uf).

De asemenea ne-a scris Cristina din Olanda, ea va trimite un pachet pentru familia Crăciun.

Aici e Ana Crăciun la geam:

 

 

 

 

 

 

 

Vă mulțumim că existați! Și vă mulțumim că ne ajutați în demersul nostru!

Abia așteptăm să ne vedem, să mergem, să dăruim și să postăm apoi fotografiile aici.

 

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mulțumim pentru prezență și pentru donații | Evergreen
  20 December, 2012 at 9:07 pm

  […] A fost și 20 decembrie la Lente (scuze că nu am specificat care) și am strâns: […]

 • Reply
  Ceai și vise, la ceas târziu | Azull
  15 December, 2012 at 11:01 pm

  […] Și mă entuziasmez ca un copil la gândul că trebuie să cumpăr cadouri. Ce îmi place partea asta! Așa că, dăm startul vânătorii de daruri pentru cei dragi. Crăciunul se apropie cu pași maaari și planul e unul sigur. Dar până atunci mai sunt drumuri de bătut, treabă de făcut și prezențe la facultă de adunat. Ah, și hăinuțe și alimente de adunat pentru campania inițiată de Evergreen. Pentru a aduce bucurie copiilor de la Fundația Macrina și familiei Crăciun, vă aștepăm în Lente Cafe (Batiște) pe data de 20 decembrie, începând cu ora 19. Mai mult detalii aici. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.