Viață verde

De ziua mea facem BINE PENTRU FIECARE

Nu stiu cati dintre voi stiti ca ziua mea e fix de UNU MAI (bun ca altul) si ca este cam cea mai importanta zi din univers si eu primesc toata atentia si cele mai misto cadouri din univers!

Nu numai ca e cea mai importanta zi de la facerea lumii pana in zilele noastre, dar aproape toate datile am facut mare petrecere (mare bairam) cu toti ai mei. Ca eram la Vama, ca eram la munte, ca eram pe Matasari, am sarbatorit fiecare an cu betii si mahmureli misto. Daca anul trecut am haladuit cu sotul prin Bratislava si Viena si a mai fost si Pastele (iar Iisus e ceva mai celebru ca mine), anul asta am zis ca nu mai fac departe de oameni.

Si pentru ca sunt un om norocos si sunt inconjurata de oameni extraordinari si prieteni fabulosi, intre 29 aprilie si 3 mai o sa fie o lunga sarbatoare alaturi de oameni foarte frumosi in BERLIN. Ce sa mai, vin romanii, fac sarbatoare, o sa iasa ca-n filme! Abia astept!

Dar anul asta am decis ca ziua mea nu e numai despre mine

Donez cadourile de ziua mea

Sursa: Bine pentru Fiecare

Pentru ca am absolut tot ce-mi doresc in materie de obiecte fizice si experiente, haine si bijuterii (pe care nu le port ca sunt lenesa, iar cerceii imi fac rani), parfumuri si incaltaminte, carti si access la informatie, calatorii unde n-am visat vreodata si cateodata bani pe card la final de luna (beneficiul vietii in UK), am hotarat ca redirectionez toate cadourile catre oameni mai putin norocosi.

Anul asta rog toti prietenii, amicii si cunostintele care s-au gandit sa-mi faca o bucurie, de orice fel, sa-mi trimita banii si ma descurc eu mai departe.

Suma totala o voi dona catre Asociatia Bine pentru Fiecare, o asociatie nou infiintata, care se ocupa de oamenii saraci din comunitatea rurala. Eu am crescut la tara si iubesc pamantul si mirosul ierbii dimineata, merele luate direct din copac si rosiile purtate in tricou. Dar ma duceam doar vara si bunicii mei aveau grija de noi ca de ochii din cap. Am fost norocoasa ca aveam tot ce ne doream si chiar si peste, asa ca am ramas cu cele mai frumoase amintiri capatate vara la bunici.

Dar sunt fata de la oras, sa ma fi nascut la sat si sa fi trebuit sa ma inclazesc la soba si sa merg kilometri intregi prin nameti sa ajung la scoala… nu cred ca mi s-ar mai fi parut asa fascinant. Si pentru ca sunt strans legata de ce inseamna mediul rural, am decis sa redirectionez cadourile (adica banii pe cadouri) catre copiii de la sate, pentru ca ei sunt cei care vor forma noua societate.

Imi doresc sa ofer un sprijin unor copii care sa aiba acces la haine si educatie. Si Asociatia Bine pentru Fiecare se ocupa de asta. Mai mult, cunosc personal oamenii implicati si am incredere 100% ca banii vor ajunge acolo unde trebuie. Si mai mult, persoanele implicate in asociatie au fost alaturi de mine cand am facut Campaniile de Craciun si le multumesc din inima!

Donez cadourile de ziua mea

Sursa: Bine penru Fiecare

Asa ca va multumesc enorm pentru cadou!
Inseamna mult pentru mine si cred ca este cel mai frumos dar pe care l-am primit vreodata :)

AICI puteti trimite:

Cont Paypal – https://www.paypal.me/roxevergreen
Cont lei ING Bank: Ro22INGB0000999903874404 / Roxana Andrei / Bine pentru Fiecare

Postez suma finala intr-o insemnare viitoare.

Cu bine,
Evergreen

Cover

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.