Secvente

Permanently delete

Mi se întâmplă să fiu în zilele bune când pare că înțeleg treaba cu lumea, iubirea, viața. Și mi se pare că-n restul zilelor sunt o imbecilă care nu pricepe cât de simple sunt toate lucrurile. Mi se întâmplă în zilele alea de căcat să nu pricep nimic. Să mă izbesc de ziduri și să mă tot pocnesc din inerție. Atunci mi se pare că sunt o imbecilă pentru că am crezut că am înțeles totul.

Minunăția asta a vieții (și da, sunt ironică) este că oricât de stabil te crezi tu îți oferă zero ceritudini. Nici tu pentru tine nu ești ceva sigur, că te trezești mereu făcând chestii absurde pe care n-ai fi crezut că le poți face. Mă rog.

Mie mi-ar plăcea să am o abilitate din asta super șmecheră să dau delete de tot de tot anumitor oameni, situații sau amintiri. Din moment ce nu îmi fac bine și din moment ce let it go nu a ajuns încă în comportamentul minții mele, ar fi de preferat o funcție din asta când apărem în lume. Sau o educație emoțională mai sănătoasă, dar aici e prea mult de cerut.

Mizeria existenței este că depindem de alți oameni și de părerile lor. Și e normal pentru că trăim într-o societate cu pretenții și e și mai normal să încercăm să ne adaptăm sau să ne placă lumea. Da, nu e despre lume, dar nici nu poți trăi izolat, plăcându-ți doar de tine. Deci este despre tine și lume. Și cum rahat să te înțelegi cu ea, când tu simți că nu faci parte din toată prostia asta? Eh.

A apărut în mine dorul de mare. Mi-aș lua tălpășița dacă nu aș fi săracă și aș zace pe o plajă. Să mă coc la soare. Să cânte ceva interesat în căști. Să se sfârșească lumea și eu să fiu impasibilă complet.

rox evergreen andrei

Veștile bune:

About Love va fi în Competiția Anonimul. Anul ăsta trofeul merge pe voturile publicului, așa că vă aștept la Festival în perioada 12-17 august.
Meanwhile in Bucharest a ajuns la 48k de views.

Din dialogurile terapeutice cu oamenii mei:

Poate ar trebui să te îndrăgostești și tu de o femeie normală.
Și unde le găsești?
Toată lumea e fucked up.

Aud tot mai des oameni care mă sfătuiesc să plec din țară. Că un om ca mine (nu știu exact ce înseamnă) are dreptul la oportunități mai bune și la succes, bani și faimă. E bine că știu ceilalți ce am nevoie, că eu nu știu…

Cu bine,

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.