Secvente

relativismul conversatiilor virtuale

Ghionturi virtuale.
Urasc discutiile pe mess!
De obicei privesc persoana in ochi si de obicei inteleg mai multe din tacere decat din cuvinte…si de obicei sunt o persoana usor de citit din privire.
Ce-ar fi sa ne trimitem flori virtuale? De fapt, se trimit. Pupici, imbratisari, sentimente, urlete, urari…Ce-ar fi sa ne trimitem iubirea online sau sa ne cerem in casatorie online ( mess: boon, deci ma iei sau nu ma iei de nevasta? el: -care raspunde la intrebarea de mai sus- da, draga mea, cumpar eu hartie igienica)…dar ce-ar fi sa facem copii online? Copii virtuali…cand ii apuca batzu, dam shut down si good bye little child. Sau sa bem o cafea virtuala si sa ne privim ca boii in web cam.
Nu?
Ar fi ceva…
Continunand pledoaria nonvirtualului…
Eu las messul dechis din inertie…nu vorbesc pe mess sau nu-mi place s-o fac.  Mai degraba vorbim pe mail sau la telefon. Parca am o logica in insiruirea ideilor. Si nu stiu de ce am Hi5 ( sa ma agate pustii si sa-mi propuna sex la boschet) …
Si ma enerveaza ca a ajuns asa de important sa discuti pe mess si ca sunt legaturi atat de stranse pe net. Jesus! People…avem nevoie de imbratisari reale si de sunete si de atingerea unui om si de comunicare reala…avem nevoie de viata in adevaratul sens al cuvantului!
 
oh, btw…pe mess poti sa minti cu nerusinare…mainile tale nu se inhiba sa tasteze aberatii…si ai mai mult curaj virtual decat cel de zi cu zi.
 
aaaa…si sunt pe locul 14 intr-un top virtual cu un blog virtual…ce sa spun??? de parca ma incalzeste cu ceva…:)))))

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  diddle
  6 November, 2007 at 7:25 am

  :))
  eu ti-am dat mailuri tot tmp :))))

  ii bun ma si mess, dar cu masura.

 • Reply
  Invatatorul
  6 November, 2007 at 6:04 am

  – aaaaaaaaaaaaaa.. Sa nu uit. Multi se folosesc de imaginea altora ca sa promoveze din acele Jurnale Online, Un Blog de Calitate si etc… Urasc chestia asta.

 • Reply
  Invatatorul
  6 November, 2007 at 6:02 am

  Ma bucur ca ai inteles ceva din toata Virtualitatea aceea. Intradevar asa se-ntampla. I’ Hate this virtual stuff. In special mess-ul. Am sa renunt intr-un viitor la el eu, findca mi-am propus sa o fac si sa o duc la bun sfarsit acea propunere. Nimic nu va putea inlocui realitatea si viata adevarata cu imaginatia virtuala si tot ce tine de aceasta. Intr-o revista de IT exista un editorial scris de mine si o persoana. Se numea banal:…"La Frontiera Real Virtual". Toate cele bune iti doresc si iti trimit prin scrieri si cuvinte o imbratisare. Ai grija de tine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.